Het Schippertje ornamenten

Het Schippertje heeft al ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van gipsen ornamenten en sierlijsten. Hierdoor kunnen wij ons dé specialist in ornamentele plafonds noemen, voor zowel restauratie als maatwerk en montage. Het assortiment is de grootste van Nederland en België en wij beschikken over een ervaren montageservice die dagelijks plafonds en wanden voorziet van kooflijsten, perklijsten en rozetten. Dit is in opdracht van allerlei opdrachtgevers, waardoor wij in zowel kastelen, horeca als particuliere woningen onze passie kunnen uitvoeren.

Restauratie

Wij hebben veel ervaring met het restaureren van plafonds. Het kan daarbij gaan om enkel een bewerkte plafondlijst, een hoekstuk dat gerepareerd moet worden of om een rozet dat vernieuwd en gekopieerd dient te worden. Ook voor de restauratie van het gehele plafond bent u bij ons aan juiste adres. Door de vrijblijvende adviezen en het vakmanschap van Het Schippertje wordt elk authentiek ornamentenplafond namelijk in ere hersteld.

Maatwerk

Maatwerk is een dienst die aansluit op de restauratie en bij ons dan ook samen in één zin genoemd wordt. Dit kan bijvoorbeeld slaan op het aanleveren van een zelf bedachte strakke kooflijst of een cirkel die qua motief hetzelfde moet zijn als de perklijst. Zo kunnen wij ons aan vele verschillende architectonische en decoratieve stijlen aanpassen.

Eigen productie

Door eigen productie zijn alle producten in grote aantallen op voorraad en uit voorraad leverbaar. Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel en daarom zorgen wij voor een uitgebreide kwaliteitscheck op al onze producten. Deze producten lopen uiteen van gipsen plafondlijsten, zoals kooflijsten en perklijsten, tot vlakke plinten en lambrisering. Bovendien produceren wij een enorm assortiment aan rozetten van alle soorten en maten.

.

Montage

Onze montageservice heeft door de jaren heen een groot aantal referenties opgebouwd, wat betekent dat opdrachtgevers vanuit de gehele markt bij ons aankloppen voor de montage van een plafond of adviezen over plafondindeling.

Advies

Onze adviseurs kunnen u precies vertellen welke stijl toegepast dient te worden bij uw woning.

Jugendstil, klassieke stijl en de Amsterdamse school zijn stijlen waarbij professioneel advies belangrijk is. Ook voor moderne stijlen bent u bij Het Schippertje aan het juiste adres. U kunt hierbij rekenen op compleet advies, vanaf het idee tot een digitale tekening en de uiteindelijke manier van montage.

Voor ideeën en referenties kijkt u bij projecten of bij de voorbeeldplafonds. Voor een kijkje in ons assortiment kun u hier terecht. Bovendien kunt u langskomen in onze grote showroom in Harderwijk.