In de wijnbar Ruby Rose moest een imposant plafond en een mooie wanddecoratie komen. Het Schippertje heeft hiervoor met de opdrachtgever een volledig nieuw ontwerp gemaakt. In het vakblad Mebest is hierover een prachtig artikel geschreven.

Klik hier om het artikel te lezen!

Om te zorgen dat het plafond niet weg zou vallen ten opzichte van de rest van deze zaak, moesten er grote producten gebruikt worden. Meerdere sierlijsten, grote ornamenten een flinke kooflijst zorgen ervoor dat het gipswerk zeker in het oog springt:

Dit soort ornamenten wegen natuurlijk niet niks. Daarom moest elk onderdeel goed vastgeschroefd worden in de plafondconstructie. Het montageteam van Het Schippertje heeft hier al jaren ervaring mee. In het filmpje hierboven is te zien hoe de installatie van zo’n enorm plafond in zijn werk gaat.

Voor de wandverdeling zijn iets fijnere producten gebruikt, omdat de gasten daar veel dichterbij komen. Daarmee zijn op de wanden verschillende vakken gemaakt, die extra diepte aan de ruimte geven. Samen met de graffiti beschildering is het een klassiek, sprookjesachtig geheel geworden!

wanddecoratie ruby rose
wanddecoratie ruby rose

Bent u ook geïnteresseerd in klassieke plafond- en wanddecoratie voor uw horecazaak? Of bent u op zoek naar iets dat meer subtiel is, bijvoorbeeld voor uw slaapkamer? Neem dan eens contact met ons op! Vragen kunnen gesteld worden per email (info@het-schippertje.nl) of telefoon (0341-418461). Benieuwd naar andere projecten, of ons assortiment? Dat staat allemaal op deze website.

Het Schippertje is voor zowel zakelijke als particuliere klanten bereikbaar. Wij beschikken over een eigen showroom waar u het hele assortiment kan bekijken. Wij begrijpen natuurlijk dat u waarschijnlijk niet elke dag een ornamentenplafond uitzoekt. Daarom is er in de showroom altijd iemand aanwezig die passend advies kan geven voor uw project, in welke stijl dan ook.