Montage van sierlijsten en ornamenten

Categorie:

Sierlijsten- en ornamentengieterij Het Schippertje uit Harderwijk is expert op het gebied van plafondlijsten en ornamenten. Wist u dat wij het niet alleen produceren, maar ook de montage voor onze rekening nemen?

montage sierlijsten
montage sierlijsten
montage sierlijsten

Professionele montage

Het Schippertje beschikt over een montageteam dat elke dag bezig is met sierlijsten en ornamenten. De meest uiteenlopende projecten komen aan bod. Wilt u moderne sierlijsten plaatsen in uw woonhuis? Of wilt u een volledige trouwzaal bekleden met ornamenten en is de klus te groot voor u alleen? Dan kunt u bij ons terecht!

Bent u stukadoor en bent u het zat om zelf lijstwerk en ornamenten te moeten plakken bij uw klanten? Ook dan schakelt u Het Schippertje in! Wij zijn al decennia lang elke dag bezig met de montage van gipswerk en kunnen dit werk uit uw handen nemen.

Gipslijsten worden geplaatst.
Sierlijsten worden door montage team geplaatst

De mogelijkheden

Ons grote assortiment omvat alles tussen modern lijstwerk en grote rozetten. Daardoor kunt u met al uw wensen bij ons terecht. Voorbeelden van projecten zijn oude herenhuizen, klassieke hotels en andere horecapanden. Ook voor modern ingerichte kantoorpanden en woningen zijn sierlijsten geschikt!

Met speciale gipslijm kunnen de verschillende onderdelen snel door ons team bevestigd worden. Vervolgens worden alle overgangen netjes weggewerkt zodat de sierlijsten naadloos op uw plafond aansluiten.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze montageservice? Of bent u enthousiast geworden over het product? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl. Wilt het resultaat van specialistisch werk zien? Bekijk dan hier het overzicht van onze projecten of kom langs in onze showroom in Harderwijk. Daar is niet alleen ons volledige assortiment te bewonderen. Er zijn zelfs meerdere voorbeeldplafonds bevestigd! Zo kunt u het vakwerk van ons montageteam in levende lijve bekijken.