Er moeten extra schoeven in de kooflijst bij de montage

Montage van sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten- en ornamentengieterij Het Schippertje uit Harderwijk is al jaren dé expert op het gebied van lijstwerk en ornamenten van gips. Wist u dat wij het gipswerk niet alleen produceren, maar ook de montage voor onze rekening nemen?

Professionele montage

Het Schippertje beschikt over een gespecialiseerd montageteam dat elke dag bezig is met het bevestigen van sierlijsten en ornamenten. De meest uiteenlopende projecten komen aan bod. Wilt u moderne sierlijsten plaatsen in uw woonhuis en ziet u het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Of wilt u een volledige trouwzaal bekleden met ornamenten en is de klus simpelweg te groot voor u alleen? Dan kunt u bij ons terecht!

Bent u stukadoor en bent u het zat om zelf lijstwerk en ornamenten te moeten plakken bij uw klanten? Ook dan schakelt u Het Schippertje in! Wij zijn al decennia lang elke dag bezig met de montage van gipswerk en kunnen dit werk uit uw handen nemen.

De mogelijkheden

Ons grote assortiment omvat alles tussen strak, modern lijstwerk en grote barokrozetten. Daardoor kunt u met al uw wensen bij ons terecht. Voorbeelden van projecten zijn oude herenhuizen, klassieke hotels en andere horecapanden, maar ook modern ingerichte kantoorpanden, nieuwbouwwoningen en winkels kunnen verfraaid worden met gips.

Met speciale gipslijm kunnen de verschillende onderdelen die u heeft uitgekozen snel en vakkundig door ons team bevestigd worden. Vervolgens worden alle overgangen netjes weggewerkt zodat de ornamenten en sierlijsten naadloos op uw plafond aansluiten.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze montageservice, of bent u enthousiast geworden over het product? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl. Wilt het resultaat van specialistisch werk zien? Bekijk dan hier het overzicht van onze projecten of kom langs in onze showroom in Harderwijk. Daar is niet alleen ons volledige assortiment te bewonderen, maar zijn zelfs meerdere voorbeeldplafonds bevestigd! Zo kunt u het vakwerk van ons montageteam in levende lijve bekijken.

0 1562