Uitgelicht: gipsen plafondplinten

De gipsen plafondplint is een moderne toevoeging aan het assortiment van ornamenten- en lijstengieterij Het Schippertje. Deze unieke soort lijstwerk vormt een stijlvolle brug tussen het klassieke karakter van gips en strak modern design. De plint wordt, zoals hieronder te zien, op de rand van het plafond geplaatst om een nette overgang tussen plafond en wand te creëren.

Het Schippertje biedt een aantal verschillende soorten plafondplinten om aan ieders wensen te voldoen:

L 91 t/m 93 – De vlakke plint

De vlakke plint is het standaardontwerp voor de gipsen plafondplint. Deze lijst is in verschillende maten verkrijgbaar en is daardoor geschikt voor elk hedendaags plafond. Met een vlakke plint is de afwerking van uw strakke plafond compleet!

L 97 – De dubbele plint

De dubbele plafondplint, in ons assortiment de L 97, is een prachtige uitbreiding van de vlakke plint. Deze lijst is twee keer zo dik als de L91 en trekt daardoor meer aandacht dan een enkele plint. Het is daarom een uitstekende lijst als uw woning een hoog plafond heeft, waarop de enkele plint al snel onopvallend wordt. De dubbele plint heeft een simpel hoekmotief en zorgt daarmee voor een fraaie, modieuze overgang tussen uw plafond en muur.

L 96 – Plafondplint met Ojief-profiel

De L96 is een prachtig voorbeeld van hoe traditionele en moderne stijlen gecombineerd kunnen worden tot een bijzonder resultaat. De plint eindigt in een sierlijk Ojief-motief, waarmee een klassiek accent aan een strakke lijst wordt gegeven. Zeker als uw interieur ook klassieke elementen bevat kan dit elkaar uitstekend aanvullen.

De gipsen plint is dé nieuwe trend op het gebied van plafonddecoratie en daarom een belangrijk nieuw onderdeel van ons assortiment. Voor meer informatie over de opties kunt u mailen naar info@het-schippertje.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Harderwijk voor specialistisch advies en een overzicht van onze producten.

0 2432

Trackbacks for this post

  1. […] Deze sierlijsten zijn zeer geschikt voor de strakke, onbewerkte stijl van de jaren ’30. Op deze pagina vindt u meer over deze onopvallende maar toch stijlvolle […]