Technische Tekeningen

Categorie:

Het Schippertje uit Harderwijk produceert al meer dan 50 jaar allerlei soorten sierlijsten en ornamenten van gips. Dit doen wij niet alleen voor de particulier, maar ook zeker voor de professional! (Af)bouwbedrijven, stukadoors, binnenhuisarchitecten en interieurdesigners kunnen bij ons terecht om voor hun klant een prachtig plafond te realiseren.

Speciaal voor deze vakmensen hebben wij een nieuwe ontwikkeling: technische tekeningen van bijna ons hele assortiment!

Sierlijsten

Van al onze strakke sierlijsten zijn de doorsnedes getekend en 3D-schetsen gemaakt. Deze zijn op schaal getekend en kunnen dus meteen toegepast worden in uw AutoCAD/Revit tekening. Zo kunt u de klant meteen laten zien hoe onze sierlijsten er in zijn of haar project uit komen te zien!

Van de strakke kooflijsten hebben wij zelfs 3D-renders gemaakt om te laten zien hoe de sierlijst er op het plafond uitziet. Deze 3D-modellen geven een veel beter beeld dan een vlakke afbeelding en kunnen doorslaggevend zijn voor het kiezen van een mooie sierlijst.

Onze bewerkte plafondlijsten zijn tot op heden nog niet digitaal gemodelleerd, maar ook dat is in wording!

technische tekeningen sierlijsten
technische tekeningen sierlijsten

Ornamenten

Het is natuurlijk van te voren niet makkelijk om in te schatten hoe een ornament er in uw project uit komt te zien. Met alleen een foto is het soms erg lastig te zien hoe het rozet in de ruimte past, qua verhoudingen en qua ontwerp.

Daarom hebben wij van bijna al onze rozetten een technische tekening. De maten zijn hierbij duidelijk aangegeven zodat u het ornament op schaal in uw tekening kan plaatsen. Zo ziet de klant meteen hoeveel ruimte er om het rozet is en wat de beste plek op het plafond is om het te bevestigen.

Contact

Heeft u ideeën voor een plafond met sierlijsten en ornamenten, maar vindt u het moeilijk in te schatten hoe het eruit komt te zien? Wij kunnen de producten die u kiest op schaal intekenen in een plattegrond van uw woning. Neem contact op voor meer informatie!

Heeft u vragen over onze technische tekeningen? Of bent u geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl of bel naar 0341-418461. Wij voorzien u graag van specialistisch advies en een vrijblijvende offerte. Wilt u de producten toch liever in het echt zien? Kom dan eens langs in onze showroom te Harderwijk, waar bijna het hele assortiment doorlopend op voorraad is.