ornamentiek in grootste bruidsmode winkel van europa

Op 14 november was het dan eindelijk zo ver de grootste bruidmode zaak van de wereld opende haar deuren.  Bruidsmodezaak Koonings maakte er een groot spektakel van met veel entertainment. Bekende Nederlanders zoals Andy van der Meijde, zangeres Hind en Ernst daniel Smid waren ook aanwezig. Met een oppervlakte van 4500 vierkante meter en eigen indoor strand een bijzondere ervaring. Hier gingen maanden van verbouwen aan vooraf voordat het totaalplaatje compleet was.

Bruidswinkel Koonings is voorzien van zware gipsen kroonlijsten

Ornamenten en lijstengieterij Het Schippertje had de eer deze bijzondere winkel te mogen voorzien van ornamentiek en lijstwerk . Door het nieuwe gedeelte loopt een grote, druk bewerkte kroonlijst welke een kasteel en sprookjesachtige indruk creëert. Doordat het plafond een industrieel uiterlijk heeft en daaronder veel met de kooflijst is gewerkt krijg je een mooie combinatie.Boven de trouwjurken zijn rechthoekige vakken gemaakt welke buitenom zijn voorzien van zware kroonlijsten.

Boven en op de begane grond zijn vele pilaren geplaatst met een korintisch kapiteel aan de bovenzijde en aan de onderzijde een ring. De wanden zijn voorzien van spiegels welke zijn omlijst met een gipsen lijst en ornamenten in de hoeken. Tevens zijn er sfeerkamers gecreëerd  in deze kamers is de kooflijst KL70 terug te vinden met in het midden een geornamenteerd  tussenstuk T-KL70.

Als u door  bruidsmodewinkel Koonings loopt, lijkt het net of u zich in een droomwereld bevind. Dit is juist wat eigenaresse Ramona Poels in gedacht had voordat ze aan deze grote klus begon

0 527