Restaurant Poppy’s Amsterdam

Categorie: Horeca

Poppy’s

In hartje Amsterdam, in de altijd gezellige Pijp, vind je dit gezellige restaurant van Britt, Carola en Moise. Deze drie vriendinnen openden samen een restaurant waar je sfeervol kan zitten en vernieuwend kan eten (en drinken, want cocktails hebben ze ook). En er is natuurlijk genoeg te zien in dit bruisende deel van Amsterdam.
Voor de inrichting van dit restaurant schakelden zij de hulp van Het Schippertje in.

Wanden bij Poppy’s

Bij bezoek aan onze showroom waren de vriendinnen gecharmeerd van de togen die zij uiteindelijk hebben gebruikt aan één van de muren. De rondingen en de bewerkte applicaties geven een speels effect aan de muur en geven elk tafeltje een eigen ruimte als het ware. Aan een andere muur hebben zij een statement gemaakt door enkel gebruik te maken van rozetten. Niet aan het plafond, maar op de muur! Variërend van groot tot klein, rond en ovaal, bewerkt en strak. Een leuke vervanger voor een kunstwerk!

Rozetten wand met vele rozetten bij Poppy's restaurant
Toog van gips bij Poppy's
Poppy's restaurant met ornamenten in Amsterdam

Plafond bij Poppy’s

Ook het plafond van het restaurant is niet vergeten bij de aankleding. Zo zie je hier op de foto één van onze EC-R rozetten. Alle rozetten uit deze serie worden opgebouwd met 13 delen. De kenmerkende acanthusbladeren zie je bij elk rozet uit deze serie terugkeren. In het midden van het rozet wordt een bloem geplaatst, die dieper ligt dan de rest van het rozet. Hierdoor krijgt het rozet extra diepte en een levendig effect op het plafond. Het rozet kan dienen als afdekking van een lichtpunt, of puur als decoratie, zoals hier bij Poppy’s voor is gekozen.

Verder is hier op het plafond gebruik gemaakt van een perkvak met bewerkte hoekjes. Dit vak is gemaakt met een subtiele gipsen sierlijst voor net dat beetje extra.

 

Hier vind je de links naar de gebruikte artikelen:
H36   |   L36   |   EC-R 101

Togen van gips bij Poppy's

Contact

Bent u ook geïnteresseerd in sierlijsten voor uw woning? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl of bel naar 0341-418461. Wij voorzien u graag van specialistisch advies, toegespitst op uw project en uw wensen. Voor meer inspiratie kunt u ook kosteloos ons boek aanvragen of eens langskomen in onze showroom. Daar kunt u ons hele assortiment bewonderen en zelfs een aantal complete voorbeeldwanden- en plafonds zien!