Annarike Roberte – Zwolle

Categorie: Woonruimte

Wandlijsten bij Annarike

In Zwolle is zij zacht uitgedrukt inmiddels wel een bekend persoon. En niet alleen in Zwolle, want haar volgers bevinden zich door heel het land. Annarike Roberte staat bekend om haar lichte, enorm sfeervolle en indrukwekkende interieurfoto’s en haar goedlachse uitdrukking. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan @annarikeroberte.

Annarike legt als gepassioneerd content creator vast waar ze van houdt. Haar eigen woning weerspiegelt dan ook precies waar zij voor staat; licht, creativiteit en een hoop liefde.

Zelf geeft zij aan enorm trots te zijn op de sierlijsten in haar woning en hier graag door omringd te zijn. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij ons vereerd voelen dat wij dit project met behulp van onze sierlijsten en ornamenten hebben mogen verwezenlijken.

Op deze pagina vertellen wij je meer over welke producten er gebruikt zijn bij Annarike thuis.

Annerike Roberte met wandlijsten

Wandlijsten in een minimalistisch interieur

Met wandlijsten kun je op een subtiele manier verdelingen maken op de muur. Daardoor past dit perfect in het minimalistische interieur van Annerike Roberte. De hele woning is ingericht met lichte kleuren, strakke lijnen en rustige, zachte materialen. Sierlijsten van gips sluiten daar prachtig op aan en geven reliëf aan de wand. Doordat er geen klassieke hoekstukjes of bloempatronen zijn gebruikt, hebben de wandlijsten een mooie moderne uitstraling.

Door voor strakke, niet al te brede sierlijsten te kiezen zorg je ervoor dat de wanddecoratie een meerwaarde is en niet overheerst. Hier is gebruik gemaakt van de wandlijst L109. Doordat er talloze soorten en maten moderne wandlijsten zijn kun je altijd iets vinden dat precies aansluit bij jouw woonwensen.

Woonkamer met wandlijsten bij Annerike Roberte
Sierlijsten op de wand bij Annerike Roberte

Wanddecoratie en plafonddecoratie

In deze woning is ervoor gekozen om met name wanddecoratie toe te passen. Op het plafond is enkel bij het lichtpunt boven de zitkamer een enkele ring geplaatst. De vakken op de wand zijn lang en smal gemaakt om te zorgen dat de hoogte van het plafond benadrukt wordt. Ook breek je op deze manier de wand mooi op in verschillende delen.

Het Schippertje uit Harderwijk is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van sierlijsten, ornamenten en beelden van gips. De adviseurs van Het Schippertje helpen je bovendien bij het uitzoeken van de juiste producten voor jouw project. Vervolgens kunnen wij de sierlijsten leveren, of zelfs komen installeren! Zo ben je verzekerd van een prachtig resultaat. Benieuwd naar moderne wandlijsten voor jouw woning? Neem dan vooral eens contact met ons op via info@het-schippertje.nl.

Sierlijsten in de woonkamer bij Annerike Roberte

Contact

Bent u ook geïnteresseerd in moderne sierlijsten voor uw plafond of wand? De adviseurs van Het Schippertje denken graag met u mee om tot een passend ontwerp te komen. In onze showroom kunt u alle producten bekijken en helpen wij u met het maken van uw keuze.

Om alvast wat inspiratie op te doen kunt u ook ons gratis inspiratieboek aanvragen. Voor vragen kunt u mailen naar info@het-schippertje.nl of bellen met 0341-418461.