Beauty Instituut La Vie d’Or

Categorie: Commercieel

Klassieke ornamenten van Het Schippertje in Beauty Instituut La Vie d’Or

Het Beauty Instituut La Vie d’Or, gelegen in Maastricht, is een moderne en stijlvolle schoonheidssalon. Daar hoort natuurlijk en bijpassend stijlvol interieur bij, dat niet compleet is zonder plafonddecoratie. Hier komt ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje uit Harderwijk in beeld. Voor dit project hebben wij perklijsten, kooflijsten en meerdelige rozetten geleverd waardoor het plafond een klassieke en sierlijke uitstraling heeft gekregen.

Boven de twee kroonluchters die de centrale lijn door de ruimte vormen zijn twee grote klassieke ornamenten geplaatst. Hierdoor heeft het grote, hoge plafond een mooie opvulling gekregen. Bovendien wordt hiermee de ruimte nog duidelijker verdeeld in twee delen, de zitkamer en de werkplek.

De vakverdeling op het plafond draagt hier nog verder aan bij. Door een subtiele perklijst te gebruiken met fraaie hoekstukken wordt de aandacht gevestigd op de rozetten die centraal in de perkvakken hangen. Zo ziet het plafond er afgewerkt en volledig uit.

klassieke ornamenten en sierlijsten
klassieke ornamenten en sierlijsten

Tenslotte is er in de overgang van plafond naar wand een grote, uitbundige kooflijst geplaatst. Deze springt door het drukke motief meteen in het oog. Uiteindelijk maakt deze kooflijst de plafonddecoratie compleet, zodat daadwerkelijk alles in de beautysalon schoonheid en finesse uitstraalt.

 

Contact

Bent u ook geïnspireerd geraakt door dit project? Kan uw bedrijfspand, horecagelegenheid of woonhuis ook wel een metamorfose gebruiken? Neem dan snel contact met ons op via info@het-schippertje.nl. Wij helpen u graag met vrijblijvend deskundig advies. U kunt natuurlijk ook eerst het assortiment bewonderen op deze website, of langskomen in onze showroom. Wij hebben daar al onze producten op voorraad en u kunt zelfs een aantal prachtige voorbeeldplafonds in verschillende stijlen bekijken.

Van maandag tot en met zaterdag zijn er specialisten aanwezig die u passend advies kunnen geven over uw project. Het maakt niet uit of het om een modern woonhuis of een klassiek ingericht hotel gaat, wij kunnen u altijd helpen!