Bruidsmodezaak Koonings

Categorie: Commercieel

Kooflijsten in de grootste bruidsmodezaak

Op 14 november 2014 was het eindelijk zo ver: de grootste bruidsmodezaak van de wereld opende haar deuren. Bruidsmodezaak Koonings maakte er een groots spektakel van met veel entertainment. Bekende Nederlanders zoals Andy van der Meijde, zangeres Hind Laroussi en Ernst Daniël Smid waren ook aanwezig. Met een oppervlakte van 4500 vierkante meter en zelfs een eigen indoor strand is deze winkel een heel bijzondere ervaring. Voordat dit prachtige pand compleet was, is er natuurlijk veel aan gebeurd.

Ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje had de eer deze uitzonderlijke winkel te mogen voorzien van ornamenten en kooflijsten van gips. Alle producten zijn door het team van Het Schippertje met de hand gemaakt en vervolgens vakkundig gemonteerd.

kooflijsten bruidsmode koonings

Door het hele nieuwe gedeelte van de zaak zijn grote, uitgebreid bewerkte kooflijsten gemonteerd. Deze sierlijst, de KL100, is één van de grootste uit ons assortiment en past daardoor perfect in een uitgesproken pand als dit. Zo is er een sprookjesachtige, middeleeuwse sfeer gecreëerd met het lijstwerk. Doordat het plafond verder een industrieel uiterlijk heeft ontstaat er een fraai contrast. Boven de stellingen met trouwjurken zijn tenslotte rechthoekige vakken gemaakt die ook rondom zijn voorzien van de zware kooflijst KL 100.

Boven en op de begane grond zijn vele pilaren geplaatst met bovenop Korintische kapitelen en aan de onderzijde een ring. De wanden zijn voorzien van spiegels die zijn omlijst met een gipsen sierlijst. Bovendien zijn er bewerkte ornamenten in de hoeken geplaatst. Er zijn ook verschillende sfeerkamers gemaakt, bekleed met de iets subtielere kooflijsten KL 70. In het midden van de kamers is gebruik gemaakt van een bewerkte vorm van deze lijst, het tussenstuk T-KL70.

kooflijsten bruidsmode koonings
kooflijsten bruidsmode koonings
sierlijsten bruidsmode koonings
kooflijsten bruidsmode koonings
kooflijsten bruidsmode koonings

Contact

Wilt u na het zien van deze ornamentiek uw pand ook een metamorfose geven? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl of kom langs in onze showroom te Harderwijk. Ons volledige assortiment is doorlopend op voorraad en u kunt prachtige voorbeeldplafonds bewonderen. Of u nu een volledige winkel wilt bekleden zoals hierboven, of u een subtiel ornament zoekt voor in de woonkamer, u bent bij ons aan het juiste adres!

sierlijsten bruidsmode koonings
kooflijsten bruidsmode koonings