Discotheek Harders Plaza

Categorie: Horeca

Sierlijsten en ornamenten bij Harders Plaza

Het Schippertje uit Harderwijk heeft verschillende soorten sierlijsten en ornamenten geleverd en gemonteerd bij uitgaanscentrum Harders Plaza. Dit uitgaanscentrum omvat een aantal verschillende zalen, en alle gangen naar die zalen toe zijn voorzien van ornamenten van Het Schippertje.

sierlijst harders plaza
sierlijst harders plaza

De entree met zware sierlijsten

Bij de entree van het uitgaanscentrum is een zwaar ornamentenplafond geplaatst, dat aan alle kanten omringd is door kooflijsten. Het plafond is bovendien opgedeeld in verschillende kaders met behulp van perklijsten. Het buitenste kader bestaat uit een brede, onbewerkte perklijst met een aantal ornamenten halverwege de zijden. Verder naar binnen is ook een tweede kader gemaakt met een fraaie, met eikenbladeren bewerkte sierlijst. In het midden van het plafond is tenslotte een groot rozet aangebracht. Door het perkvak en het centrale rozet wordt het grote, kale plafond onderbroken door mooie klassieke vormen.

sierlijst harders plaza
plafondlijsten harders plaza

Op de foto’s kunt u zien dat er twee bijna identieke plafonds achter elkaar zijn geplaatst in de twee opeenvolgende ruimtes. Het enige verschil is hierbij dat bij het achterste plafond alleen het buitenste perkvak is geplaatst. Dit plafond is smaller dan dat ervoor, waardoor twee perkvakken te overheersend zouden zijn. Vanuit beide centrale rozetten zijn grote kroonluchters opgehangen.

ornamenten harders plaza
sierlijst harders plaza

Sierlijst als blikvanger

In de derde ruimte is er weer een uitgesproken ornamentenplafond gemonteerd. Dit plafond heeft geen kooflijsten, maar is enkel bewerkt met perklijsten. Er zijn een aantal sierlijke hoek- en tussenstukken geplaatst waar de sierlijst doorheen loopt, en er is een ovaal rozet in het midden geplaatst. Deze ruimte wordt van de laatste hal gescheiden door een brede koof. Aan beide kanten van deze doorgang is er bovendien een console gemonteerd. Hierdoor ontstaat er een duidelijke scheiding tussen de twee hallen.

Het laatste plafond bevat opnieuw geen kooflijsten maar uit twee sierlijsten met in het midden een groot rozet. Bijzonder aan dit plafond zijn de bewerkingen tussen de twee perklijsten. Hierdoor ziet het plafond er volledig en fraai uit.

plafondlijsten harders plaza
sierlijst harders plaza

Contact

Bent u na het zien van deze plafonds enthousiast over ons product? Of bent u benieuwd hoe onze sierlijsten en ornamenten uw pand kunnen verrijken? Het maakt dan niet uit of u een volledig hotel wilt bekleden of een subtiele sierlijst voor uw woonkamer zoekt, u bent bij ons aan het juiste adres. Kijk op deze website naar het assortiment om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is. U kunt ook langskomen in onze showroom te Harderwijk. Daar zijn al onze producten op voorraad en zijn er zelfs een aantal voorbeeldplafonds te bewonderen van verschillende soorten en maten. Wij voorzien u daar graag van vrijblijvend, professioneel advies toegespitst op uw project.

Heeft u nu al vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@het-schippertje.nl en wij helpen u graag!