Diverse Projecten

Categorie: Commercieel

Diverse Projecten – Commercieel

Hier vindt u een overzicht van een aantal kleinere, maar zeker noemenswaardige projecten van Het Schippertje. Van restaurants tot kledingwinkels, overal kunnen ornamenten of sierlijsten het plafond verfraaien. Het Schippertje kan deze decoraties voor uw project produceren én monteren.

ornamenten klassiek plafond

Ornamenten bij Fun Village

De entree van Fun Village in Harderwijk heeft een luxe uitstraling gekregen met een compleet ornamentenplafond. De ornamenten op dit plafond zijn zoals ons gehele assortiment van gips vervaardigd en geproduceerd door Het Schippertje. Er is een lichtkoof geplaatst, met daarboven de kooflijst KL70. Hierna is bovendien een tussenlijst tegen het plafond gemonteerd, met eind- en tussenstukken. Tenslotte is een perkvak gecreëerd met de perklijst L46 en bijpassende hoekstukken. Het centrale ornament is de tweedelige R600.

Ornamenten in Pakkenfabriek

In De PakkenFabriek aan de Wilhelminastraat te Breda heeft Het Schippertje een ornament mogen plaatsen. Het plafond was kaal en sloot daardoor qua uitstraling niet aan bij het product dat wordt verkocht in deze winkel. Door het plaatsen van dit 13-delig ornament, de EC-R 202, krijgt dit gedeelte van de winkel een compleet ander aangezicht.

ornamenten klassiek plafond

Contact

Kan uw pand ook wel een ornamentenplafond gebruiken? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl, of kom langs in onze showroom in Harderwijk. Daar kunt u niet alleen ons volledige assortiment bewonderen, maar ook een aantal schitterende voorbeeldplafonds. Hoe dan ook helpen wij u met plezier met uw project en voorzien wij u graag van professioneel advies.