Plafond ornamenten met dubbele perklijst welke samen komen bij de gipsen hoekstukken

Diverse projecten

Diverse projecten

Hier vindt u een overzicht van een aantal kleinere, maar zeker noemenswaardige projecten van Het Schippertje. Van restaurants tot kledingwinkels, overal kunnen ornamenten of sierlijsten het plafond verfraaien. Het Schippertje kan deze decoraties voor uw project produceren én monteren.

Restaurant Johannes

Ornamenten- en lijstengieterij Het Schippertje heeft in samenwerking met dhr. Kok, eigenaar van Restaurant Johannes, deze palingen ontwikkeld. Jarenlang heeft op deze plek de palingrokerij gestaan van de familie Kok. In juni 2016 is hier het Restaurant Johannes geopend. Wanneer u de entree binnenloopt, staat u als het ware in een rookton met 600 palingen aan het plafond. Dat is dus een bijzondere binnenkomst!

Ornamenten bij Fun Village

De entree van Fun Village in Harderwijk heeft een luxe uitstraling gekregen met een compleet ornamentenplafond. De ornamenten op dit plafond zijn zoals ons gehele assortiment van gips vervaardigd en geproduceerd door Het Schippertje. Er is een lichtkoof geplaatst, met daarboven de kooflijst KL70. Hierna is bovendien een tussenlijst tegen het plafond gemonteerd, met eind- en tussenstukken. Tenslotte is een perkvak gecreëerd met de perklijst L46 en bijpassende hoekstukken. Het centrale ornament is de tweedelige R600.

Sierlijsten in woonhuis Lelystad

In een woonhuis te Lelystad heeft Het Schippertje kooflijsten en perklijsten mogen monteren. Het huis heeft een bijzondere sfeer door de ensuite deuren. De kooflijst is subtiel en past daardoor bij het moderne interieur. Dit is de KL135, een prachtige keuze als u een klassieke tint wilt geven aan een strak ingericht pand. Op het plafond is met de kleine perklijst L2 en bijpassende hoekstukken een vak gemaakt.

Ornamenteel plafond van bar in Harderwijk

Op de locatie waar Het Schippertje tot 2013 gevestigd was, zat ook een prachtig ingerichte bar. Dit oude bruine café was voorzien van een zware kooflijst met een dubbele perklijst. De perklijsten waren bovendien met elkaar verbonden door tussenstukken. Het lijstwerk was in ouderwetse kroegstijl gelakt, en de spiegels aan de wanden gaven de bar een grotere indruk dan dat werkelijk het geval was.

Ornament in Pakkenfabriek

In De PakkenFabriek aan de Wilhelminastraat te Breda heeft Het Schippertje een ornament mogen plaatsen. Het plafond was kaal en sloot daardoor qua uitstraling niet aan bij het product dat wordt verkocht in deze winkel. Door het plaatsen van dit 13-delig ornament, de EC 202, krijgt dit gedeelte van de winkel een compleet ander aangezicht.

Contact

Kan uw pand ook wel een ornamentenplafond gebruiken? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl, of kom langs in onze showroom in Harderwijk. Daar kunt u niet alleen ons volledige assortiment bewonderen, maar ook een aantal schitterende voorbeeldplafonds. Hoe dan ook helpen wij u met plezier met uw project en voorzien wij u graag van professioneel advies.