Diverse Projecten – Horeca

Categorie: Horeca

Diverse Projecten – Horeca

Hier vindt u een overzicht van een aantal kleinere, maar zeker noemenswaardige horecaprojecten van Het Schippertje. Ornamenten en sierlijsten worden al tijden gebruikt om de plafonds van restaurants en uitgaansgelegenheden te verfraaien. Het Schippertje kan deze decoraties voor uw project produceren én monteren.

Restaurant Johannes

Ornamenten- en lijstengieterij Het Schippertje heeft in samenwerking met dhr. Kok, eigenaar van Restaurant Johannes, deze palingen ontwikkeld. Jarenlang heeft op deze plek de palingrokerij gestaan van de familie Kok. In juni 2016 is hier het Restaurant Johannes geopend. Wanneer u de entree binnenloopt, staat u als het ware in een rookton met 600 palingen aan het plafond. Geen sierlijsten of ornamenten dus, maar zeker een bijzondere binnenkomst!

Palingen van kunststof bij Johannes kok
sierlijsten in diverse horecaprojecten

Sierlijsten in bar te Harderwijk

Op de locatie waar Het Schippertje tot 2013 gevestigd was, zat ook een prachtig ingerichte bar. Dit oude bruine café was voorzien van een zware kooflijst met een dubbele perklijst. De sierlijsten waren bovendien met elkaar verbonden door tussenstukken. Het lijstwerk was in ouderwetse kroegstijl gelakt, en de spiegels aan de wanden gaven de bar een grotere indruk dan dat werkelijk het geval was.

Sierlijsten – Restaurant De Slimmerick, Epe

In dit mooi gedecoreerde restaurant in Epe heeft Het Schippertje een aantal vakverdelingen op het plafond gecreëerd. Hiervoor zijn een aantal verschillende plafondlijsten gebruikt. In de overgang van wand naar plafond ziet u bijvoorbeeld onze kooflijst KL91. Deze grote kooflijst is een echte blikvanger en staat schitterend om de schouw en langs de randen van het plafond.

De kaders op het plafond zijn gemaakt met perklijst L42. Deze is ook vrij groot en maakt daardoor echt indruk op dit fraaie plafond!

sierlijsten in diverse horecaprojecten

Contact

Kan uw pand ook wel een ornamentenplafond gebruiken? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl, of kom langs in onze showroom in Harderwijk. Daar kunt u niet alleen ons volledige assortiment bewonderen, maar ook een aantal schitterende voorbeeldplafonds. Hoe dan ook helpen wij u met plezier met uw project en voorzien wij u graag van professioneel advies.