Hotel Dennenheuvel

Categorie: Hotel

Moderne sierlijsten in Hotel Dennenheuvel

Het Schippertje heeft voor dit project moderne sierlijsten geproduceerd voor het Hotel Dennenheuvel in Epe. Naast het leveren van het materiaal heeft het Schippertje ook het montagewerk verricht. Het gaat dan onder andere om de plafonds in de bar, het restaurant en de entree.

moderne sierlijsten hotel dennenheuvel
moderne sierlijsten hotel dennenheuvel

Bij de ontvangstruimte is er veel gespeeld met de kleuren. Bij het gebruik van moderne sierlijsten wordt er meestal gewerkt met lichte kleuren. Bij hotel Dennenheuvel hebben ze het over een andere boeg gegooid. Zij hebben lichte en donkere kleuren met elkaar gecombineerd wat een fraai resultaat oplevert.

De plafond en wand zijn nauw met elkaar verbonden met behulp van een strakke kooflijst. Op het plafond van de bar is er ook gewerkt met strakke sierlijsten. Door deze moderne kooflijsten heeft de bar de moderne uitstraling gekregen. De spotverlichting maakt het plafond compleet. Dit alles was dan ook de wens van de opdrachtgever: een chique hotel met een eigentijdse en sfeervolle uitstraling.

Voor het plafond van het restaurant geldt hetzelfde: er is gewerkt met een strakke kooflijst voor op het plafond. Hiermee wordt het moderne karakter van het hotel niet geschaad, maar is er toch een sierlijk element aan het plafond toegevoegd. Aan de onderkant van de wand is een strakke plint geplaatst.

moderne sierlijsten hotel dennenheuvel

Contact

Zou u ook graag een plafond willen verfraaien met moderne sierlijsten? Neem dan contact op via info@het-schippertje.nl of bel naar 0341-418461. Om echt inspiratie op te doen kunt u ook langskomen in onze showroom te Harderwijk. Daar is altijd een adviseur aanwezig die u kan helpen de juiste keuzes te maken voor uw project! Eerst zoeken we de materialen uit; aan de hand van plattegronden (en natuurlijk uw eigen ideeën) stellen we vervolgens een ontwerp samen. Ons gespecialiseerde montageteam kan het tenslotte allemaal voor u plaatsen. Bovendien kunt u in de winkel ons gehele assortiment bekijken én een aantal voorbeeldplafonds zien.