Julia Mekkes, Amsterdam

Categorie: Woonruimte

Moderne sierlijsten bij Julia Mekkes

Moderne sierlijsten zijn een stijlvolle aanvulling aan het interieur. Er valt eindeloos te variëren met breedtes en hoogtes waardoor er altijd een passend ontwerp gemaakt kan worden voor een ruimte. Zo zie je op bovenstaande foto’s hoe Julia Mekkes haar eetruimte heeft uitgelicht met wandlijsten. Door te variëren tussen smalle en brede vakken op de muur creëer je een speels effect. Bij deze opstelling is ook rekening gehouden met de moderne wandlampen die in de tussenruimtes zijn toegevoegd. Het Schippertje heeft een ruime collectie aan sierlijsten die geschikt zijn voor een moderne uitstraling aan de wand- of het plafond. Ook kunnen wij passend advies verlenen bij het invullen van jouw woning.

Wandlijsten achter de bank bij Julia Mekkes
Julia Mekkes bij eettafel met sierlijsten
Wandlijsten bij Julia Mekkes
Sierlijsten bij Julia Mekkes in de woonkamer

Aan het plafond heeft Julia gekozen voor een modern-klassieke perklijst. Met deze perklijst is een vak gecreëerd om een bepaald deel van de woning te benadrukken. Rondom de gehele woonruimte heeft zij een kooflijst laten aanbrengen die als afwerking tussen het plafond en de muren dient.

Hieronder een overzicht naar de artikelen die gebruikt zijn:

L41  L 106  |  EC-R 102  |  KL20

Contact

Ben je op zoek naar dat beetje extra in huis maar weet je niet goed waar te beginnen? Laat je dan door een van onze collega’s adviseren in onze showroom. Hier hebben wij vrijwel alle producten op voorraad, wat ervoor zorgt dat je een realistisch beeld kunt creëren van de producten en de mogelijkheden. Ook hebben wij verschillende voorbeelden van wandlijsten tot aan aangeklede plafonds waardoor je je kunt laten inspireren.

Aan de hand van jouw wensen kunnen wij samen een passende invulling geven aan jouw woning.