Kantoorpand Amersfoort 1

Categorie: Commercieel

Kantoorpand Amersfoort

In het kantoorpand van Dé Beheermakelaar aan de stadsring van Amersfoort heeft ornamenten- en lijstengieterij Het Schippertje de plafonds mogen voorzien van kooflijsten, perklijsten en ornamenten. Hierbij is er veel met een platte plint van gips gewerkt. Een platte plint van gips wordt ook wel een Joodse plint genoemd. De perklijst die gebruikt is om een vak te creëren op het plafond is de L46. Hierbij zijn bovendien de hoekstukken H46 gebruikt. Het pronkstuk van het plafond, het rozet EC-R 102, is centraal in dit vak geplaatst.

perklijsten wandlijsten modern kantoor
wandecoratie met gipslijsten in kantoorpand
perklijsten wandlijsten modern kantoor
perklijsten wandlijsten modern kantoor

Wandlijsten

De wanden zijn hier ook voorzien van wandlijsten. Hier is de wandlijst L86 gebruikt om de lambrisering af te bakenen. Vervolgens is hierboven een vakverdeling gemaakt met een kleinere perklijst, de L37. Door de vakken niet even groot te maken wordt het design van de wand speels, in contrast met het verder strakke interieur. Onder de lambrisering is er gewerkt met gipsen tegels. Om deze tegels zijn dan weer kleinere perklijsten, van het type L85, geplaatst.

Al met al heeft dit chique kantoor een vernieuwde, stijlvolle aanblik gekregen. De combinatie van de klassiek bewerkte lijsten en rozetten met het moderne interieur geeft een luxueuze sfeer. Dit project geeft aan dat ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje niet alleen klassieke panden kan voorzien van prachtige decoratie: ons product is ook uitermate geschikt voor moderne gelegenheden.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in sierlijsten en/of ornamenten van Het Schippertje? Neem dan contact op via info@het-schippertje.nl en wij voorzien u van vrijblijvend specialistisch advies. U kunt natuurlijk ook ons assortiment bekijken op deze website, of langskomen in de showroom in Harderwijk. In deze showroom kunt u naast ons volledige assortiment ook een aantal schitterende voorbeeldplafonds bekijken. Wij helpen u daar graag met het maken van de juiste keuzes voor uw project!