Kerkstraat Amsterdam

Categorie: Woonruimte

Het Schippertje is al jaren dé expert op het gebied van sierlijsten en ornamenten van gips. Dit is ook in de grachtengordel van Amsterdam niet onopgemerkt gebleven. De prachtige panden uit de 17e en 18e eeuw lenen zich bij uitstek voor ons klassieke product. Veel van onze grote projecten vinden dan ook hier plaats. Een voorbeeld van een prachtig project in dit gebied is dit pand aan de Kerkstraat.

Sierlijsten- en ornamentengieterij Het Schippertje heeft niet alleen de productie, maar ook de montage van moderne sierlijsten voor haar rekening genomen bij deze opdracht.

sierlijsten amsterdam herenhuis

Moderne sierlijsten

Project DSTRCT omvat een aantal buitengewone appartementen, ontworpen door een team van ervaren makelaars. In deze woningen wordt een balans gecreëerd tussen de van oorsprong klassieke stijl van de Amsterdamse binnenstad en modern interieurdesign. De plafondlijsten van Het Schippertje sluiten hier naadloos op aan. Er worden gipslijsten gebruikt met een klassiek maar rustig profiel. Hiermee worden strakke perkvakken op het plafond aangebracht, om zo het klassieke karakter van de woning te benadrukken zonder teveel in de aandacht te springen.

sierlijsten amsterdam herenhuis
sierlijsten amsterdam herenhuis

In deze appartementen is gebruik gemaakt van plafondlijsten van het type L46. Dit is één van de populairste sierlijsten in ons assortiment, doordat deze in allerlei soorten woningen tot zijn recht komt. Om te zorgen dat het plafond geen lege indruk geeft zijn er naast het grote centrale vak ook smallere vakken langs de zijden van het plafond aangebracht. Bovendien zijn er in de hoeken kleinere, vierkante vakken gemaakt met deze plafondlijsten.

In het filmpje hieronder wordt u door één van deze gloednieuwe appartementen begeleid. Hierin kunt u nog beter zien hoe onze moderne sierlijsten het plafond dezelfde luxe uitstraling geven als de rest van het appartement!

Appartementen Kerkstraat 60, Amsterdam – Sierlijsten Het Schippertje

sierlijsten amsterdam herenhuis
sierlijsten amsterdam herenhuis

Contact

Bent u nieuwsgierig naar deze bijzondere appartementen in het hart van Amsterdam? Kijk dan voor meer informatie op de websites van Project DSTRCT of Collective Studio Amsterdam.

Kijk voor meer informatie over onze sierlijsten en ornamenten verder op onze website. Neem bijvoorbeeld een kijkje in ons assortiment, of doe inspiratie op bij onze vele andere projecten. Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Stuur dan gerust een mail naar info@het-schippertje.nl of kom langs in onze showroom in Harderwijk. Wij voorzien u graag van vrijblijvend specialistisch advies, gericht op uw ideeën en wensen!