Landhuis Heerde

Categorie: Woonruimte

Plafonddecoratie in landhuis, Heerde

Ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje produceert al meer dan 50 jaar fraaie plafonddecoratie van gips. De projecten waaraan Het Schippertje heeft meegewerkt lopen sterk uiteen: van grachtenpanden tot nieuwbouwwoningen, van kroegen tot kantoorpanden en van kastelen tot trouwzalen.

Uitgebreide Plafonddecoratie

In opdracht van Pierik Stucadoorsbedrijf BV heeft Het Schippertje een prachtig plafond gerealiseerd in een landhuis in Heerde. Het plafond van dit schitterende pand in het oosten van Nederland is volledig onder handen genomen door ons specialistische montageteam. De plafonddecoratie bestaat uit verschillende kleine vakken, ook wel cassettes genoemd. Deze worden gevormd met behulp van meerdere perklijsten en ingevuld met mooi bewerkte rozetten.

plafonddecoratie landhuis heerde
plafonddecoratie landhuis heerde

Het cassetteplafond

Het buitenste kader wordt gevormd door een rustige blokjeslijst, de L60 uit ons assortiment. Hierbinnen is nog een vierkant vak gemaakt met behulp van een andere perklijst: de populaire L46. Tenslotte zijn de cassettes geplaatst. De buitenkant van deze tegels is voorzien van een mooi bladmotief. Het binnenste vierkantje bestaat juist uit een simpel, strak sierlijstje, waarbinnen dan weer het rozetje past. Zo is het hele plafond uitgebreid gedecoreerd!

Contact

Al met al maakt dit grote cassetteplafond het klassieke landhuis helemaal af. Het eerst lege plafond sluit nu perfect aan bij de stijl van de woning en valt niet meer uit de toon.

Heeft u ook interesse in een cassetteplafond van Het Schippertje? Of bent u op zoek naar een ander soort plafonddecoratie? Bekijk dan ons assortiment op deze website, vraag kosteloos een brochure aan of kom langs in onze showroom! Voor vragen kunt u mailen naar info@het-schippertje.nl. Hoe dan ook voorzien wij u graag van specialistisch advies om uw plafond naar wens te maken.

Of het nu gaat om een strakke, moderne sierlijst of een meerdelig klassiek rozet, wij nemen u graag mee in onze passie! In onze showroom te Harderwijk kunt u bovendien ons gehele assortiment bekijken en zelfs meerdere volledig afgewerkte voorbeeldplafonds zien.

In ons magazijn hebben we al onze producten op voorraad, zodat u bij ons nooit voor niets komt. Ook kunnen we aan de hand van de losse lijsten en ornamenten samen met u een plafond samenstellen volledig naar uw keuze. Tevens is ons magazijn ook voor een groot gedeelte ingericht als showroom, zodat u direct een indruk kunt krijgen waar Het Schippertje haar passie heeft liggen: het vervaardigen van prachtige sierlijsten & ornamenten!