McGregor Store

Categorie: Commercieel
kooflijsten kledingwinkel
lijstwerk, winkel, commercieel
kooflijsten kledingwinkel

Kooflijsten bij McGregor Store

De McGregor Fashion groep is een modeconcern dat zich richt op het hogere segment. We kennen dit concern onder andere van Gaastra, Lapagayo, Adam Menswear en McGregor. In opdracht van McGregor heeft ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje in de filialen Groningen, Amsterdam, Den Haag en Laren kooflijsten geplaatst.

De foto’s die u ziet zijn gemaakt in Laren. Op deze afbeeldingen is duidelijk te zien dat door middel van de kooflijst KLPC 21 het plafond in vakken is verdeeld die uit het plafond springen.

Dit creëert een driedimensionaal effect, waardoor het redelijk strakke plafond een speelse uitstraling krijgt. Een opvallend deel van het plafond is de uitgeholde ronding boven het midden van de winkel, die ook met kooflijsten van het type KLPC 21 gemaakt is.

Kooflijsten bij McGregor Store

Tenslotte zijn ook de steunpilaren die verspreid door het pand staan aan de bovenkant omringt door dezelfde kooflijst. Door consequent één type lijst te gebruiken wordt het geheel niet overdadig en blijft het karakteristiek strakke en moderne imago van dit concern in stand. In de andere filialen is een soortgelijke aanpak gehanteerd om ook tussen de filialen één lijn te trekken.

Door sierlijsten van gips te plaatsen vestigt McGregor zich nog steviger in zijn luxepositie. De chique uitstraling van dit lijstwerk is een prachtige aanvulling op de hoogwaardige mode die hier verkocht wordt. Ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje uit Harderwijk heeft met veel plezier meegewerkt aan de verwezenlijking van dit project.

lijstwerk, winkel, commercieel

Contact

Bent u ook geïnteresseerd in strakke koof- of perklijsten om uw plafond te versieren? Of bent u juist op zoek naar een meer weelderige, klassieke decoratie van uw pand? Kom dan snel langs in onze showroom of bekijk ons assortiment op deze website.

Mocht u nu al vragen hebben over onze producten of de mogelijkheden voor uw project, stuur dan gerust een mail naar info@het-schippertje.nl. Wij bieden u dan graag professioneel advies.