Exclusiviteit en luxe staat centraal in dit hotel gelegen in het bescheiden Numansdorp. Het was voor ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje daarom een eer om met hen in zee te gaan. Wij hebben met plezier de ideeën van de opdrachtgever verwezenlijkt en verschillende hotelkamers verfraaid met sierlijsten van gips.


Op de foto hiernaast ziet u een kamer waarin alleen een moderne kooflijst toegepast is. Doordat er weinig bewerkingen in de sierlijst zitten trekt deze niet de aandacht weg van de rest van de kamer. Zo hangt er in de hele kamer een unieke sfeer door de combinatie van moderne en klassieke elementen.

Hieronder ziet u het prachtige Hollands classicisme terugkomen. Het Hollands classicisme is een stijl die met haar regelmaat en hoekig ontwerp aansluit bij een adellijke look. Naast het uitbundige uiterlijk van de kamer zelf, neemt de kooflijst KL 080A een hoofdrol in.

Het blokvormige motief van deze zwaar bewerkte kooflijst trekt de aandacht, met name waar deze als gordijnkoof gebruikt wordt. Dit hoekige profiel is karakteristiek voor het Hollands classicisme, met regelmatig vooruitspringende delen.

In deze laatste kamer ziet u de moderne stijl terug. In de hele ruimte wordt een simpel en uiterst strak design gehanteerd waarbij veel met contrast wordt gewerkt. De kooflijst KL 20 bekleedt hier de overgang tussen de beige muur en het witte plafond. Deze kooflijst heeft een rustig en bescheiden profiel, maar is wel van groot belang in de afwerking van het plafond.

Contact

Wilt u ook uw plafond op één lijn brengen met de rest van uw interieur? Het maakt niet uit welke stijl u zoekt, Het Schippertje kan het u aanbieden! Zelfs als de sierlijst of het ornament dat u wenst te plaatsen niet in ons assortiment te vinden is, kunnen wij uw project verder helpen. Het Schippertje verzorgt namelijk ook maatwerk en restauratie van elk soort gipsen decoratie. Voor advies en een blik op ons volledige assortiment kunt u langskomen bij onze showroom te Harderwijk. Mocht u nu al vragen hebben over onze producten of diensten, kunt u natuurlijk ook mailen naar info@het-schippertje.nl.