Restaurant Harderwijk

Categorie: Horeca

Sierlijsten in Restaurant Oost

Aan de Bruggestraat in Harderwijk staat het authentiek Harderwijkse visrestaurant Oost. Het Schippertje heeft in dit mooie restaurant een aantal strakke sierlijsten geplaatst.

Aan beide kanten van het restaurant is bijvoorbeeld een moderne lichtkoof geplaatst. Het gaat hier om een bolle kooflijst, waar het licht indirect achter vandaan komt. Zo wordt op een subtiele manier de aandacht naar deze overgang tussen wand en plafond getrokken. Doordat het licht indirect achter de sierlijsten vandaan komt, kijkt men nooit tegen fel licht in en wordt het licht goed verdeeld.

sierlijsten restaurant harderwijk
sierlijsten restaurant harderwijk

In het midden van het restaurant is een prachtige plafonnière van gips geplaatst. Deze plafonnière heeft een doorsnee van maar liefst 100 centimeter.

Omdat er ruimte achter de plafonnière is gelaten, en er wat ruimte bestaat tussen plafond en plafonnière, komt er veel licht achter vandaan. Hierdoor is een groot gedeelte van het restaurant voldoende voorzien van sfeervol licht.

Ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje heeft al deze lijsten vakkundig geproduceerd en gemonteerd in dit oude, monumentale pand. Vroeger werd deze locatie gebruikt als postkantoor, maar nu dient het als Grand Café en restaurant.

Om het eens zo sfeerloze postkantoor om te toveren tot een gezellig restaurant, was nogal een metamorfose nodig. Mede door de verschillende sierlijsten en rozetten die bevestigd zijn door Het Schippertje is dit volledig gelukt. Restaurant Oost is nu een schitterende modern ingerichte eetgelegenheid met klassieke accenten.

sierlijsten restaurant harderwijk

Contact

De ornamenten en sierlijsten van Het Schippertje zijn natuurlijk niet uitsluitend geschikt voor horecapanden zoals restaurant Oost. Ook moderne woonhuizen, grachtenpanden, hotels en bedrijfspanden kunnen passend opgeknapt worden door onze producten.

Ons assortiment is te zien op deze website en ook volledig te bekijken in onze showroom in Harderwijk. Komt u dus gerust langs, of stuur een mail naar info@het-schippertje.nl, zodat wij u van advies op maat kunnen voorzien.