Showroom Lelystad

Categorie: Commercieel

Rozetten en sierlijsten – Showroom Lelystad

Het Schippertje heeft verschillende sierlijsten en rozetten geleverd voor deze showroom in Lelystad. Aan de hand van de onderstaande foto’s lopen we virtueel de showroom door.

Op de begane grond is er veel met lichte kleuren gewerkt. Aan beide kanten van het plafond is de muur met het plafond verbonden met behulp van brede kooflijsten. Het plafond is verder gevuld met twee soorten perklijsten die samen komen in een hoekornament. In het midden van het plafond is er een prachtig groot rozet aangebracht met een lengte van ca. 180 cm. Dit is de R200, een prachtig klassiek tweedelig ornament. Hieruit hangt een kroonluchter die de ruimte mooi verlicht.

rozetten en plafondlijsten showroom lelystad
rozetten en plafondlijsten showroom lelystad

Rozetten in de keuken

Om het als een ouderwetse keuken er uit te laten zien is er een prachtige schouw gemonteerd boven het fornuis die wordt gevormd met aan beide kanten een console. Zo is de afzuigkap weggewerkt en ziet de keuken er meteen indrukwekkend uit. In de kleine aankomsthal is een zwaar ornamentenplafond aangebracht. Het plafond is aan beide kanten anders afgewerkt. Aan één kant is het afgewerkt met een kooflijst, terwijl aan de andere kant de overgang van muur naar plafond leeg is gelaten. Dit plafond is bovendien gedecoreerd met dezelfde perklijsten en hoekornamenten die ook in de keuken zijn geplaatst. In het midden van het plafond is het tweedelige rozet R400 gemonteerd. Dit prachtige instuc-ornament bevat veel klassieke onderdelen, zoals twee grote leeuwenkoppen en eikenbladeren.

ornamenten en plafondlijsten showroom lelystad
rozetten en plafondlijsten showroom lelystad

Als men naar de eerste verdieping gaan van de showroom komt men meteen in de badkamer terecht. Er is hier gekozen om het plafond in kaders op te delen met behulp van perklijsten en aan elke hoek van deze perklijsten een hoekornament te plaatsen. Hier is gebruik gemaakt van de perklijst L46 in combinatie met het bijpassende hoekstuk H46.

Boven de trap zijn de muur en het plafond met elkaar verbonden door middel van een kooflijst. Deze strakke kooflijst wordt af en toe onderbroken door een bijpassende bewerkte kooflijst. Om het plafond verder op te vullen is er een dertien-delig rozet geplaatst (de EC-R 102) met een doorsnee van ca. 100 cm. Dit ornament is onderdeel van de serie EC rozetten, meerdelige klassieke ornamenten van Het Schippertje.

sierlijsten en plafondlijsten showroom lelystad
rozetten en plafondlijsten showroom lelystad

Contact

Deze showrooms geven een indruk van de verschillende mogelijkheden die Het Schippertje biedt. Van strakke, subtiele kooflijsten tot grote klassieke rozetten, u kunt bij ons terecht. Als uw huis ook wel een metamorfose kan gebruiken, of als u op zoek bent naar de perfecte sierlijst voor uw woning, neem dan contact op met info@het-schippertje.nl of kom langs in de showroom te Harderwijk. Daar kunt u ons volledige assortiment bekijken en wordt u voorzien van specialistisch advies!