Haarlem – Interior Junkie

Categorie: Woonruimte

Interior Junkie (@interiorjunkiecom) is echt een begrip op interieurgebied. Bij Het Schippertje waren wij dan ook erg blij toen zij door ons een wandverdeling wilde laten plaatsen. Het resultaat mag er wezen! In deze prachtige woning in Haarlem zijn de wanden voorzien van verschillende fraaie sierlijsten.

Hieronder alvast een paar afbeeldingen als sfeerimpressie:

sierlijsten
sierlijsten

Wanddecoratie van sierlijsten

In de voor- en achterkamer zijn sierlijsten op de wand geplaatst. Door meerdere langwerpige vakken te maken wordt de hoogte van de kamer op een subtiele manier benadrukt. De vakken zijn bovendien aangepast op het interieur. De adviseurs en monteurs van Het Schippertje denken hier altijd in mee, om het mooist mogelijke resultaat te krijgen. Wij proberen bijvoorbeeld te zorgen dat de wandvlakken uitgelijnd zijn met het interieur, of met afscheidingen tussen verschillende ruimtes.

De sierlijsten die op de wand zijn geplaatst zijn van het model L109. Dit is een robuuste maar niet al te drukke wandlijst, die in klassieke en moderne interieurs past. Deze mooie symmetrische perklijst geeft extra reliëf en diepte aan de wand. Daarom is dit een geweldige manier om een grote, kale wand interessanter te maken!

Deze wanddecoratie is geeft bovendien een mooi kader voor schilderijen, foto’s of wandlampen. Wat er anders misschien verloren bij kan hangen op een lange, hoge wand, wordt nu mooi omringd door een sierlijst. Ook bij Interior Junkie is dit gebeurt. Zoals op de foto’s te zien is, heeft zij een prachtige collage gemaakt binnen één van de vakverdelingen.

wandlijsten
sierlijsten

Sierlijsten & Schouw

Tenslotte is er een prachtige schouw geplaatst in de voorkamer. Het gaat hier om Schouw E van Het Schippertje. Dit is een gipsen voorzetschouw die in een mum van tijd op maat wordt gemaakt en in elkaar wordt gezet. Dit geeft een schitterende klassieke touch aan het interieur. Door ook nog een klein rechthoekje met sierlijsten erboven te plaatsen, is het helemaal compleet. Voor dit vakje zijn de sierlijst L36 en bijbehorende hoekstukjes H36 gebruikt.

schouw gips
klassieke schouw rondom de kachel bevestigd. modelnaam schouw E

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw woning kunnen betekenen? Wilt u eenzelfde wandverdeling, iets groters, of juist iets meer subtiel? Wij denken graag met u mee. Kom vooral eens langs in onze showroom te Harderwijk. Daar hebben wij al deze producten op voorraad en kunnen we een aantal voorbeeldwanden laten zien. Onze adviseurs staan daar bovendien altijd klaar om samen met u een passend ontwerp te maken. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een klassieke trouwzaal, u kunt altijd bij ons terecht!

Heeft u vragen of opmerking over dit project, of onze services? Stuur dan een mail naar info@het-schippertje.nl of bel naar 0341-418461.