Tapasco, Groningen

Categorie: Horeca

Tapasco Groningen

Tapasco is een kleine, gezellige tapasbar gelegen in een steegje achter de vismarkt in Groningen. In dit unieke restaurant worden biologische, maar vooral authentiek Spaanse tapas geserveerd. Deze klassieke Spaanse stijl is sowieso overal in de zaak aanwezig. De drukke printen en kleuren op de muur doen enorm gezellig aan en de sfeervolle verlichting maakt de Spaanse ambiance compleet.

tapasco groningen sierlijsten

Ornamenten en sierlijsten in tapasbar

Ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje uit Harderwijk heeft deze mooie horecaonderneming voorzien van bijpassende plafonddecoratie. De kooflijst KL100 versiert bijvoorbeeld de overgang van de wand naar het plafond. Zo krijgt het plafond hetzelfde klassieke uiterlijk als de rest van de zaak.

Om het grote kale vlak dat het plafond vormde ook op te vullen en aantrekkelijk te maken is er een perkvak gemaakt. Hiervoor zijn brede perklijsten (L10) met een uitbundig profiel gebruikt. In de hoeken zijn hoekstukken H71 geplaatst om meer volume te creëren. De prachtige tweedelige rozetten R200 vormen de twee centrale pronkstukken van het plafond. De kroonluchters die recht onder deze rozetten hangen brengen het ornamentenplafond mooi in de aandacht met sfeerlicht.

tapasco groningen sierlijsten
tapasco groningen sierlijsten

Contact

Al met al heeft Tapasco in Groningen een schitterende nieuwe aanblik gekregen door de ornamenten van Het Schippertje. Bent u ook geïnteresseerd geraakt in onze ornamenten en sierlijsten? Neem dan een kijkje in ons assortiment op deze website, of vraag gratis en vrijblijvend ons boek aan via info@het-schippertje.nl. U kunt natuurlijk ook bellen, of langskomen in onze showroom, waar ons volledige assortiment te bewonderen is. Wij voorzien u dan graag vrijblijvend van professioneel advies.