Woonhuis Barendrecht

Categorie: Woonruimte

Wandlijsten en ornamenten bij Roby Dijkshoorn

Roby Dijkshoorn, of wel @roby.dijkshoorn is dol op styling, fashion en interieur. Onder anderen. Ze is namelijk ook dol op haar gezin, leuke uitjes en beauty. En dat zie je terug in haar interieur. Zij maakt rijkelijk gebruik van kleur en dit geeft enorm veel sfeer in huis.

woonkamer met vakverdeling wandlijsten

Voor de aankleding van de wanden heeft Roby gekozen voor een strak design qua wandlijst, de L 106 voor de wandverdelingen en als lambriseringslijst tussen de bovenste en de onderste vakken is de L 86 gebruikt Beide lijsten zijn vrij robuust door het formaat en samen maken ze een perfecte combinatie. De kleur op de muren zorgt ervoor dat de aandacht nog meer naar de muren wordt getrokken, en terecht. Aan het plafond zie je de EC R 102 een klassiek rozet uit onze collectie. Dit rozet kan in de stijlperiode van het Barok worden geplaatst en geeft daarmee een speels contrast aan de moderne wandlijsten

Woonkamer met ornament op het plafond

Sierlijsten op plafond

Op het plafond keert de lijst L106 terug in een simpele lijn, die de contouren van het plafond volgt. Doordat de L106 een asymmetrisch ontwerp heeft dat naar binnen toe licht afloopt in volume, zorgt deze voor een licht schaduw effect op het plafond. De L106 is een uitermate geschikte sierlijst voor zowel op de wand als op het plafond.

Een extra toevoeging aan de wandlijsten wandlampen.

Sierlijsten op gele wand.
Sierlijsten op de wand met een houten vloer
Ornamenten en sierlijsten met houten vloer
Contact

Bent u ook geïnteresseerd in plafondlijsten voor uw woning? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl of bel naar 0341 418461. Wij voorzien u graag van specialistisch advies, toegespitst op uw project en uw wensen. Voor meer inspiratie kunt u ook kosteloos ons boek aanvragen of eens langskomen in onze showroom Daar kunt u ons hele assortiment bewonderen en zelfs een aantal complete voorbeeldplafonds zien!