Woonhuis Amersfoort

Categorie: Woonruimte
Wandlijsten met een rozet

Wandlijsten in een woonhuis

Voor dit project heeft Rosalie van @huisjelaaksetuinen ervoor gekozen om door haar gehele woning wandlijsten te plaatsen.
Hiervoor heeft zij één van onze meest favoriete lijsten gebruikt, de L110.

De L110 is als het ware een alleskunner. De lijst heeft van zichzelf een modern, tevens klassiek design. In principe is het een strak design maar door de lichte bolling in het midden en het symmetrische ontwerp kan de lijst in vrijwel elk interieur toegepast worden.

Door te variëren tussen smalle en brede vakken kun je de ruimte optisch opdelen. Bijvoorbeeld door hier bepaalde meubelstukken voor te plaatsen, zoals een dressoir of een eettafel.

Aan het plafond is gekozen voor rozet RP 10. Dit rozet heeft een omvang van 67 cm in diameter en kan daarmee een mooie grote lamp dragen. Het rozet heeft een modern ontwerp en is daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw woningen.

Wandlijsten in de hoek
Wandlijsten met een  stoel in de hoek

Aankleding met wandlijsten

Door wandlijsten te gebruiken in het interieur geef je de muren een mooie, speelse afwerking. Zo hoef je niet meer te twijfelen over welk schilderij waar komt te hangen, de wandlijsten op zich vertalen de aankleding van de muren al. Het mooiste is dat je een héle muur hebt om in te vullen, precies zoals jij het wilt, op de manier die het beste bij jou past. Bij Het Schippertje kunnen wij advies verlenen passend bij het interieur en alle wensen er omheen. Ook kun je gebruik maken van onze montagedienst, hiervoor vraag je vrijblijvend een offerte aan door te mailen naar info@het-schippertje.nl.

Wandlijsten in de kinderkamer

Wandlijsten in de kinderkamer

In de kinderslaapkamer heeft Rosalie ervoor gekozen om behang toe te voegen in de wandlijsten. De perfecte manier om de muren nog meer aandacht te geven! Op deze muur is gebruik gemaakt van grote, gelijke vakken, wat optisch extra ruimte aan de kamer toevoegt.

Aan het plafond hangt hier de R60 Dit rozet valt qua stijl en grootte in dezelfde categorie als de RP 10 en is met een diameter van 61 cm iets kleiner van formaat.

Wandlijsten in de slaapkamer
Wandlijsten met spiegel

Zelfs de toiletruimte is van top tot teen afgestyled. Op de wanden is hier gekozen voor een enkel vak. Ook dit vak is gemaakt met wandlijst L110. Aan het plafond hier zie je de R60 terugkomen met een mooie klassieke kroonluchter die ervoor zorgt dat twee stijlen met elkaar gecombineerd worden. Hoe dan ook voelt dit toilet enorm luxe aan!

Contact

Bent u ook geïnteresseerd in plafondlijsten voor uw woning? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl of bel naar 0341-418461. Wij voorzien u graag van specialistisch advies, toegespitst op uw project en uw wensen Voor meer inspiratie kunt u ook kosteloos ons boek aanvragen of eens langskomen in onze showroom.