Woonhuis Amsterdam

Categorie: Woonruimte
Plafondlijsten, Amsterdams woonhuis

Voor dit project in Amsterdam hebben wij op maat gemaakte sierlijsten gebruikt. Het betreft hier een vrij simplistische platte plint van zo’n 6 cm breed, met in het midden een mooie ronde bewerking.

Dit ontwerp was al aanwezig in de woning op de schouw en is op het plafond doorgetrokken met een aansluitend design. De hoeken in dit organische ontwerp zijn losse elementen Een enkel ontwerp van dit plafond bevat wel 56 hoekelementen!.

sierlijsten op plafond
De stijlvolle, subtiele lijnen die je op de schouw afgebeeld ziet komen hier heel mooi terug op het plafond. Het laten terugkeren van hetzelfde ontwerp geeft een bepaalde rust in huis en tegelijkertijd een hoop bekijks Alles geeft aan dat er aandacht is besteed aan de inrichting en de afwerking ervan. Met plafondlijsten kun je heel mooi bepaalde ruimtes met elkaar verbinden, maar je kan er ook voor zorgen dat je bepaalde
plekken in een ruimte uitlicht Zoals bijvoorbeeld het zit of woongedeelte en een eetkamer
sierlijsten op plafond
De twee ruimtes worden van elkaar gescheiden door een subtiele en suite en weer met elkaar verbonden door de plafonds, die in exact hetzelfde ontwerp in beide ruimtes weer terugkomen.

Dit ontwerp voelt erg Amsterdams aan door de strakke lijnen die zijn gebruikt en het geometrische design. Je zou dit project ook wel kunnen categoriseren in het thema ‘Amsterdamse School’.

sierlijsten op plafond
sierlijsten op plafond
Contact
Bent u ook geïnteresseerd in plafondlijsten voor uw woning? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl of bel naar 0341-418461. Wij voorzien u graag van specialistisch advies, toegespitst op uw project en uw wensen. Voor meer inspiratie kunt u ook kosteloos ons boek aanvragen of eens langskomen in onze showroom Daar kunt u ons hele assortiment bewonderen en zelfs een aantal complete voorbeeldplafonds zien!