Woonhuis in Haarlem

Categorie: Woonruimte

Moderne sierlijsten – Woonhuis Haarlem

Het Schippertje concentreert zich zeker niet alleen op grote commerciële projecten. Ook voor de particulier zijn er eindeloze mogelijkheden! Zo heeft Het Schippertje de moderne sierlijsten geproduceerd en gemonteerd voor dit woonhuis in Haarlem. Bij dit project is er bovendien maatwerk gebruikt. Het Schippertje kan namelijk naast ons assortiment ook op maat gemaakte sierlijsten en ornamenten leveren. Zo kunt u echt uw eigen draai aan een project geven of een bestaand plafond exact repliceren en restaureren. Op deze pagina vindt u meer informatie over dit bijzondere project en over hoe Het Schippertje haar producten hier heeft toegepast.

moderne sierlijsten woonhuis Haarlem
moderne plafondlijsten woonhuis Haarlem

Platte plinten en moderne Sierlijsten

Door de gehele woning is langs de rand van het plafond een vlakke plint bevestigd. Deze platte plinten zijn ideaal om de overgang tussen wand en plafond op een moderne manier af te werken. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u precies kunt kiezen wat bij uw huis past. Meer bewerkte en klassieke oplossingen vindt u tussen onze kooflijsten.

Op de plafonds zijn naast de plinten ook twee verschillende perkvakken gemaakt. Deze kaders, gevormd door moderne sierlijsten, geven het plafond veel diepte. In de woonkamer is voor het buitenste kader de perklijst L46 gebruikt en voor het binnenste kader de perklijst L1. De kooflijst die om de schouw is geplaatst betreft de KL90. In de kinderkamer die u hieronder ziet zijn perklijsten L31 en L31a gebruikt.

moderne sierlijsten woonhuis Haarlem
moderne plafondlijsten woonhuis Haarlem

In van een aantal ruimtes zijn bovendien plafondringen aangebracht. Deze subtiele decoratie in het midden van de plafond is ideaal voor een moderne woning. Een ring oogt een stuk rustiger dan een volledig rozet, maar vormt toch een fraaie versiering om het lichtpunt heen. Bijna al deze ringen zijn op maat gemaakt en de meeste hebben hetzelfde profiel als het omringende kader van sierlijsten.

moderne plafondlijsten woonhuis Haarlem
moderne sierlijsten woonhuis Haarlem

Contact

Heeft dit mooie project uw interesse gewekt? Bent u benieuwd hoe klassieke of moderne sierlijsten en ornamenten een meerwaarde voor uw woning kunnen zijn? Bekijk dan de rest van ons assortiment of kom eens langs in onze showroom te Harderwijk! Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies voor een schitterend plafond. Voor vragen kunt u ook mailen naar info@het-schippertje.nl