Woonhuis in Moderne Stijl

Categorie: Woonruimte

Moderne sierlijsten in Harderwijk

In dit moderne woonhuis in het Gelderse Harderwijk heeft Het Schippertje het plafond van decoratie mogen voorzien. Gipsen ornamenten en sierlijsten zijn onze specialiteit en dat ziet u duidelijk terug in dit project. Het Schippertje heeft de moderne sierlijsten geleverd en gemonteerd in deze fraaie woning.

In de hal is gebruik gemaakt van een mooie combinatie van moderne sierlijsten. De buitenste sierlijst die u ziet is de L37, een subtiele sierlijst die perfect bij een modern interieur past. Hiermee is een vak gecreëerd dat de vorm van de entree volgt. Binnen dit vak is een tweede kader gemaakt met een smallere sierlijst. Hier gaat het om de L36, één van de smalste sierlijsten uit het assortiment. Zo is er een sierlijk verloop op het plafond aangebracht zonder al te veel aandacht te trekken.

moderne sierlijsten woonhuis Harderwijk

Perklijsten in de woonkamer

De woonkamer is vervolgens van een iets ander plafond voorzien. De stijl van het plafond is hetzelfde als dat in de hal, maar er is hier gekozen voor iets uitbundigere producten. Langs de randen van het plafond is bijvoorbeeld de plafondplint L38 geplaatst. Deze stevige plint maakt de overgang tussen plafond en muur compleet. Hierbinnen is ook een tweede kader van moderne sierlijsten gemaakt, waarbij de sierlijst L37 opnieuw is gebruikt. Door één dezelfde lijst te gebruiken ontstaat er toch wat eenheid tussen de hal en woonkamer.

moderne sierlijsten woonhuis Harderwijk
moderne plafondlijsten woonhuis Harderwijk

Op maat gemaakte plafondringen – Moderne sierlijsten

Onze adviseurs hebben op aanvraag een zelf samengestelde cirkel aangeboden aan de opdrachtgever. Het ziet eruit alsof er één rozet op het plafond is geplaatst, maar het bestaat eigenlijk uit twee afzonderlijke ringen. Deze ringen zijn gemaakt met het profiel van de sierlijst L46. Dit is één van onze populairste sierlijsten en vormt een mooie middenweg tussen klassiek en subtiel. Daardoor past deze perklijst in bijna elk interieur. Om het plafond nog sierlijker te maken zijn er vier extra decoraties toegevoegd aan de buitenste ring. Dit zijn decoratieve tussenstukken van het type H46C. Deze sluiten naadloos aan op het profiel van de ring en geven het midden van het plafond een chique uitstraling.

Contact

Dit project laat zien hoe de producten van Het Schippertje toegepast kunnen worden in een moderne woning. Bovendien is het plafondornament een goed voorbeeld van onze creativiteit met gips: uw fantasie is de enige beperking!

Bent u ook geïnteresseerd in fraaie plafonddecoraties? Of bent u zich aan het oriënteren op moderne sierlijsten? Bekijk dan de rest van onze projecten en ons assortiment of vraag de gratis brochure aan. Voor een nog betere indruk raden wij u aan om langs te komen in onze showroom te Harderwijk. Hier hebben wij het grootste deel van ons assortiment op voorraad en kunt u bovendien een aantal complete voorbeeldplafonds bekijken. In de showroom is altijd een professional aanwezig die u vrijblijvend en gericht kan adviseren over uw project. Zo kunnen we samen tot een schitterend resultaat komen!