Woonhuis Harderwijk 2

Categorie: Woonruimte

Ornamenten- en lijstengieterij Het Schippertje uit Harderwijk is al jarenlang dé specialist op het gebied van plafonddecoratie van gips. Hierbij denken veel mensen direct aan grote, klassieke plafonds vol met bewerkte ornamenten en sierlijsten. Natuurlijk kunt u hiervoor bij Het Schippertje terecht, maar niet alleen oude, traditionele panden zijn geschikt voor onze sierlijsten.

kooflijst modern woonhuis

Strakke kooflijst KL20

In dit landelijk ingerichte woonhuis aan de Wilhelminalaan in Harderwijk heeft Het Schippertje een fraaie, rustige sierlijsten geplaatst. Er is gebruik gemaakt van één van onze meest populaire producten: de kooflijst KL 20.

Dit is een vrij strakke kooflijst met een kleine bolling aan de bovenkant van het profiel. Deze kooflijst past daardoor perfect in veel verschillende stijlen. Ook in een rustig aangekleed woonhuis als dit zorgt deze sierlijst voor een mooie overgang van de wand naar het plafond.

kooflijst modern woonhuis
kooflijst modern woonhuis

Kooflijst bij gordijnkoven

De kooflijst KL 20 is door het hele huis geplaatst. Hierdoor ziet u ook hoe makkelijk ons product toe te passen is. De sierlijsten worden namelijk gewoon in verstek gezaagd om de hoeken te vormen, zodat de lijst ononderbroken langs het plafond loopt. Bovendien is de kooflijst tegen de gordijnkoof geplaatst om deze netjes weg te werken. Zo is het plafond één afgewerkt geheel.

kooflijst modern woonhuis
sierlijst modern woonhuis

Contact

Bent u geïnteresseerd in sierlijsten voor uw woning? Of wilt u zelfs een volledig ornamentenplafond laten plaatsen? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste producten voor uw project, zodat uw plafond helemaal naar wens is! Onze specialisten voorzien u van kosteloos, vrijblijvend advies.

Wilt u ons product eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom te Harderwijk! Wij hebben daar ons volledige assortiment op voorraad en er zijn bovendien meerdere voorbeeldplafonds te bewonderen. Er is altijd iemand aanwezig die u passend advies kan geven. Zo weet u zeker dat u geïnspireerd raakt!