projecten van het schippertje

Het Schippertje verzorgt regelmatig projecten op verschillende locaties en van verschillende afmetingen. Met een ervaren team worden er al jarenlang allerlei soorten woningen voorzien van onder andere sierlijsten en ornamenten plafonds. Ook benieuwd naar een voorbeeld van het werk dat Het Schippertje in de afgelopen jaren heeft opgeleverd?  Op onze website zult u meerdere projecten kunnen bekijken.

 

Of het nou om particuliere woningen gaat, horeca gelegenheden of commerciële projecten, Het Schippertje heeft de nodige ervaring om deze allemaal tot een goed einde te brengen. Naast dat Het Schippertje met producten uit een eigen assortiment werk, heeft Het Schippertje ook ervaring met het gebruiken van ontwerpen aangeleverd door andere partijen, waar dan vervolgens een mal van gemaakt wordt.

De projecten zijn onderling dus zeer afwijkend en iedere situatie is daarom ook anders; Het Schippertje heeft de mankracht in huis om zich aan te passen en op zoek te gaan naar oplossingen waar nodig.

Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij het project van het landhuis in Heerde, waarbij er een prachtig plafond is geplaatst, om een voorbeeld te zien van hoe Het Schippertje plafonds kan afwerken.

 

Een heel ander voorbeeld is het werk dat Het Schippertje heeft afgeleverd voor het Amicitia hotel te Sneek, waarbij er rekening gehouden werd met een doorlopende Jugendstil stijl.

Ook moderne huizen zoals dit woonhuis in Naarden kunnen mooi afgewerkt worden met ornamenten en sierlijsten, het bewijs dat modern en klassiek zeer prima samen kunnen komen en voor een rustige uitstraling kunnen zorgen.

De strakke Kooflijst KL70 laat zien hoe strak lijstwerk kan zijn.

Ongeacht de locatie en de omvang van een project, weet Het Schippertje werk af te leveren dat altijd op maat is en aan de wensen voldoet. Misschien heeft u ook wel iets in gedachten? Bespreek uw ideeën met het team van Het Schippertje en ook uw concept zal te realiseren zijn.

0 481