Uw mening telt! schrijf een review

No Title

5,0 rating
12-05-2020

We hebben lijsten voor op de wand gekocht bij het schippertje. Echt een gigantisch assortiment en super service. De lijsten werden netjes in onze auto gelegd en daarna lekker zelf aan het plakken gegaan. Is prima zelf te doen.

Rudolf

No Title

5,0 rating
22-04-2020

Grote keuze aan ornamenten en sierlijsten, goed advies gekregen over de mogelijkheden, snelle service en nette montage dus op alle vlakken super tevreden!

J. Evers

No Title

5,0 rating
20-04-2020

Sinds vorige week hebben wij lijsten in onze nieuwe woonkamer en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Vanwege het coronavirus hebben we op afstand advies gekregen en het is prachtig geworden. Bovendien vlotte en prettige communicatie, al met al een heuse aanrader.

Lotte

No Title

5,0 rating
13-04-2020

Uitstekend aanbod aan ornamenten, mooie showroom/magazijn en super vriendelijk en behulzame werknemers! Zeker een aanrader!

Sanne

No Title

5,0 rating
13-04-2020

Top service. Top kwaliteit. Top!

Robert

No Title

5,0 rating
13-04-2020

Geweldige kwaliteit sierlijsten en een super goeie service. Zeker een aanrader

Joey heijnen

No Title

5,0 rating
10-04-2020

Bij het schippertje geweest. Ze hebben veel meer dan we hadden verwacht. Dit overtrof onze verwachtingen.

J.C. Nieuwehuizen

No Title

5,0 rating
07-04-2020

Goed advies gehad voor het plaatsen van ornamenten voor 2 plafonds in de stijl van het huis, met tevens het plaatsen van lambriseringslijsten in de badkamer en wc. Het resultaat is schitterend geworden.

Friso

No Title

5,0 rating
17-03-2020

Eerst aan het oriënteren geweest in de webshop. Daarna de keuze gemaakt om naar Harderwijk te rijden. Wat een mooi groot assortiment. We zijn goed geadviseerd door Jeroen en daarna ook nog laten monteren! Zeer blij met het resultaat.

Edwin Miedema

No Title

5,0 rating
09-03-2020

Toen we binnen kwamen bij Het Schippertje wisten we niet wat we zagen. Wat een ongelooflijk groot assortiment. Echt geweldig! We hebben een goed advies gekregen van Jeroen over wat het beste in ons huis zou passen, heel erg tevreden met het eindresultaat. Goede Service en inderdaad een aanrader.

Anton Franken

No Title

5,0 rating
02-03-2020

Voor een huis uit 1914 waren wij op zoek naar mooie Jugendstil ornamenten. Het Schippertje heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken en monteren!

Peter van den Brink

No Title

5,0 rating
23-02-2020

goed advies en leuk ontvangen. aanrader!

charo

No Title

5,0 rating
23-02-2020
Cynthia Olofsen Andringa

No Title

5,0 rating
22-02-2020

Zeer tevreden over dit bedrijf. Erg fijn contact, prima adviezen en snelle service!
ze weten waar ze het over hebben.

Cyn

No Title

5,0 rating
21-02-2020
Marc

No Title

5,0 rating
21-02-2020
Thijs

No Title

5,0 rating
02-12-2019

Wij zochten klassieke wanddecoraties en kwamen zo bij Het Schippertje uit. Daar zijn we gastvrij ontvangen door Jeroen en hebben we uiteindelijk een mooie keuze kunnen maken. Een hele fijne samenwerking!

Senan Bashy

Reactie van Het Schippertje

Bedankt Senan!

Klanten beoordelen

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 14 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Redelijk0%
Matig0%
Slecht0%