Sierlijsten met led-verlichting

door | 07-12-2019 | Blog

In de interieurbouw wordt tegenwoordig steeds meer gewerkt met led-verlichting. Deze trend is ook bij sierlijstengieterij Het Schippertje niet onopgemerkt gebleven. De combinatie van gipsen sierlijsten met led-verlichting is misschien onverwacht, maar geeft een bijzonder en uniek effect.

Dit effect komt voornamelijk door het feit dat het licht indirect achter de kooflijsten vandaan komt en door het plafond weerkaatst wordt. Hierdoor is er geen felle lichtbron, maar een zacht en gelijkmatig verdeelde verlichting. Dit geeft een prachtige basisverlichting aan de ruimte, waarna er met lampen alleen nog maar accenten hoeven worden aangebracht. Daarmee zijn lijsten met led-verlichting ideaal voor bijvoorbeeld showrooms, waar een evenredige verdeling van het licht belangrijk is om alle producten tot hun recht te laten komen.

In het ideale geval worden de led-lijsten tegen een wit plafond geplaatst. Door een wit plafond worden de kleuren namelijk het mooist en helderst weerkaatst richting de kamer. Doordat led-verlichting in alle kleuren kan worden geleverd kunt u elke sfeer creëren die u wilt. Hoe dan ook krijgt uw kamer een open en ruime aanblik.

Lijsten met led-verlichting vormen een schitterende combinatie tussen klassieke sierlijsten en moderne interieurbouw. Bovendien wordt de lijst zelf op een elegante manier opvallend gemaakt. Het Schippertje biedt met het grootste assortiment aan sierlijsten van Nederland en België een grote diversiteit aan kooflijsten. Daarom kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht of u een woonhuis, een kasteel, een kroeg of een hotel wilt decoreren. In combinatie met sfeerverlichting kan u elke ruimte compleet maken!

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in sierlijsten met led-verlichting en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via info@het-schippertje.nl, of bel naar 0341-418461 voor professioneel en vrijblijvend advies. U bent natuurlijk ook uitgenodigd om persoonlijk een kijkje te nemen in onze showroom in Harderwijk, waar u ons volledige assortiment kunt bekijken.