Tegels als wanddecoratie

Categorie:

Het Schippertje is al meer dan 50 jaar de expert op het gebied van sierlijsten en ornamenten van gips. Het assortiment omvat alles wat men kan bedenken van gips: wandlampen, klassieke rozetten, moderne sierlijsten en nog veel meer. De laatste jaren komt ook wanddecoratie van gips steeds meer in trek en dat is ook ons niet ontgaan. De nieuwste toevoeging aan ons assortiment speelt daar ook op in: wandtegels van gips.

Hieronder ziet u een aantal foto’s van deze wandtegels in onze eigen showroom:

wanddecoratie tegels ornamenten
wandverdeling tegels ornamenten

Tegels als wanddecoratie

Deze grote, strakke tegels geven de wand een uniek robuust uiterlijk. Dit staat bijvoorbeeld schitterend boven een lambrisering. Zeker in combinatie met de pilaren ziet het geheel er groots en indrukwekkend uit. De tegels kunnen uiteraard op maat worden gezaagd zodat ze helemaal naar eigen inzicht bevestigd kunnen worden. Zo is het resultaat helemaal naar wens!

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om de wand te decoreren. Onze perklijsten zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om mooie kaders op de wand te creëren, en met behulp van fraaie hoekstukjes kan er een klassiek geheel worden gemaakt. Op de foto hiernaast ziet u hoe klassieke sierlijsten gecombineerd worden met mooi behang, een lambrisering en wandlampen.

wanddecoratie tegels ornamenten
wandverdeling tegels ornamenten

Montage & Projecten

Het Schippertje beschikt bovendien over een eigen montageteam dat deze panelen voor u kan bevestigen. Dit team werkt elke dag aan prachtige ornamentenplafonds in allerlei verschillende panden. In ons portfolio kunt u een aantal van deze projecten bekijken. Mooie voorbeelden zijn dit woonhuis in Zwolle (zie de foto hiernaast), het Pulitzer hotel in Amsterdam en de trouwzaal ‘Het Paleis’ in Schiedam. Deze opdrachten laten goed zien hoe veelzijdig gips kan zijn!

Contact

Bent u net zo enthousiast over sierlijsten en ornamenten als wij? Kom dan eens langs in onze showroom te Harderwijk! Wij hebben naast deze wanddecoratie ook een aantal schitterende voorbeeldplafonds. Bovendien is het grootste deel van ons assortiment doorlopend op voorraad, dus u komt bij ons nooit voor niets.

Er zal altijd een adviseur aanwezig zijn die u van professioneel advies kan voorzien en die kan helpen met het samenstellen van uw plafond- of wanddecoratie. Er is veel mogelijk met gips en wij helpen u graag dat te ontdekken! Heeft u nu al vragen kunt u mailen naar info@het-schippertje.nl of bellen naar 0341-418461.