Sfeerverlichting door gipsen wandlampen

Wandlampen – Sfeerverlichting van Het Schippertje

Wandlampen van gips

Wandlampen van gips zijn steeds vaker terug te vinden in woonhuizen en horecapanden. Ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje heeft een grote hoeveelheid handgemaakte lampen in haar assortiment. Voor elke stijl die u wilt, van barok tot modern, hebben wij dus de juiste keuze!

Wandlampen in verschillende stijlen

Voor een modern huis zijn bijvoorbeeld strakke wandlampen van gips beschikbaar. Deze wandlampen zijn meestal wit, maar kunnen gemakkelijk een kleur krijgen door de lamp te schilderen. Zo kunt u de lamp perfect aan laten sluiten bij uw de rest van uw woning. Lampen van gips worden vaak zo gemaakt dat er geen direct licht zichtbaar is. Het licht van de wandlamp wordt meestal tegen het plafond of tegen de muur gereflecteerd. Hierdoor wordt het licht zacht en sfeervol, en kijkt er nooit iemand tegen de lichtbron in. Dit kan een ruimte in één keer veel warmer en gezelliger maken.

Natuurlijk zijn wandlampen van gips niet alleen geschikt voor huizen en gebouwen met een moderne inrichting. Juist in ouderwetse panden met een klassieke inrichting kunnen wandlampen het vertrek compleet maken. Ons assortiment omvat daarom ook prachtig bewerkte lampen met klassieke motieven en afgeronde vormen.

Toepassing van wandlampen

Met gipsen wandlampen kunt u delen van kamers op een onopvallende manier onder aandacht brengen. Met verschillende wandlampen kunt u er bovendien voor zorgen dat de rest van de wand, bijvoorbeeld een lambrisering of kooflijst, letterlijk in de schijnwerpers wordt gezet. Een andere optie is om de lamp zelf het belangrijkste punt van de wand te laten zijn. Zo is er een oneindig aantal mogelijkheden en combinaties om precies uw ideeën tot werkelijkheid te brengen.

De gipsen lamp komt natuurlijk het best tot zijn recht in combinatie met andere gipsen ornamenten en sierlijsten. Ook hiervoor kunt u bij Het Schippertje terecht! Een strakke kooflijst tegen de overgang tussen wand en plafond kan bijvoorbeeld een moderne ruimte een klassieke tint geven. Bovendien kunt u met een mooie lambriseringslijst grote, kale muren in mooie vlakken verdelen. Zo zijn uw wanden en plafonds tot in de puntjes afgewerkt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in wandlampen of andere ornamenten en sierlijsten van gips? Neem dan een kijkje in ons assortiment op deze website, of neem contact met ons op via info@het-schippertje.nl. U kunt ook langskomen in onze showroom te Harderwijk. Hier zijn al onze producten op voorraad en kunt u zelfs prachtige voorbeeldplafonds en –wanden bekijken. Zo komen de producten die u op de site ziet voor uw ogen tot leven! Onze adviseurs en specialisten helpen u graag om de juiste ornamenten te vinden voor uw project. Van het uitzoeken van een mooie wandlamp die bij uw interieur aansluit tot het samenstellen van een groot ornamentenplafond, u bent bij ons aan het juiste adres!

0 1140