Wat kost een ornamentenplafond?

Categorie:

Wilt u uw pand voorzien van fraaie plafonddecoratie? Dit hoeft verrassend weinig te kosten! Wij komen graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend advies: Het Schippertje (tel. 0341-418461, of mail naar info@het-schippertje.nl). Meer informatie over de mogelijkheden vindt u hieronder.

Ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje produceert al bijna 50 jaar plafonddecoratie in de vorm van ornamenten en sierlijsten. Met deze prachtige producten kunt u alle kanten op: van moderne, strakke sierlijsten tot volledig klassieke plafonds. Waar u ook voor kiest, sierlijsten en ornamenten geven uw woning, horeca- of bedrijfspand een unieke sfeer. Eén van de meest gestelde vragen is natuurlijk: hoeveel kost een ornamentenplafond?

Het antwoord op deze vraag is niet gemakkelijk te geven. De kosten hangen namelijk af van het aantal ornamenten dat u nodig heeft, de grootte van de ruimte, het type ornament of sierlijst, enzovoorts. Bovendien is het afhankelijk van de montage: doet u dit zelf, of doen wij dit voor u?

plafonddecoratie sierlijsten
plafonddecoratie sierlijsten

Hieronder ziet u een aantal afbeeldingen van voorbeeldplafonds met ornamenten en sierlijsten uit ons assortiment. Dit laat direct zien hoe uiteenlopend deze plafonds kunnen zijn. Het spreekt voor zich dat er aan deze plafonds dan ook verschillende prijskaartjes hangen.

Dit eerste plafond laat zien dat sierlijsten niet alleen thuishoren in klassieke panden. Een modern woonhuis als dit krijgt meteen een completere indruk doordat de overgang tussen plafond en wand mooi is afgewerkt met een strakke kooflijst. Op deze afbeelding ziet de kooflijst KL20. Deze mooie sierlijst is geschikt voor allerlei panden door zijn gemiddelde maat en rustig motief. De prijs van deze kooflijst is €12,50/meter. Voor de montage van een sierlijst als deze wordt meestal zo’n €10,-/meter gerekend.

Van modern tot klassiek

Ook het tweede ornamentenplafond laat zien dat er in een strak ingericht woonhuis zeker sierlijsten en ornamenten passen. Terwijl op het plafond links alleen een kooflijst is gebruikt, zijn er hier juist perklijsten geplaatst. Hier ziet u de L46, één van onze meest populaire perklijsten, verkrijgbaar voor maar €12,50/meter. Bovendien is op dit plafond een fraai centraal rozet bevestigd. Dit grote, tweedelige ornament is één van de grootste uit het assortiment en kost €225,-.

Uiteraard kunt u ook voor grotere projecten bij ons terecht. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. De prijzen van dit soort grote klussen lopen nogal uiteen en zijn van teveel factoren afhankelijk om een algemene indicatie te kunnen geven. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op via de contactgegevens onderaan de pagina!

plafondlijsten sierlijsten
plafonddecoratie sierlijsten
plafonddecoratie sierlijsten
ornamenten sierlijsten

Contact

Als u wilt weten hoeveel de plafonddecoratie die u in gedachten heeft gaat kosten, neem dan snel contact met ons op! Onze adviseurs voorzien u graag van kosteloos en vrijblijvend advies. Wij kunnen samen met u het perfecte plafond naar uw wens samenstellen en eventueel zelfs monteren. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0341-418461 of mailen naar info@het-schippertje.nl. Wilt u eerst nog even oriënteren kunt u natuurlijk rondkijken op deze website of langskomen in onze showroom te Harderwijk.