Ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje produceert al jaren de hoogste kwaliteit plafonddecoratie van gips. Door ons grote assortiment en snelle levertijd is dat niet alleen interessant voor particulieren, maar zeker ook voor professionals! Bijvoorbeeld voor binnenhuisarchitecten, interieurdesigners en aannemers die een grachtenpand gaan renoveren.

Plafonddecoratie – Tips voor de architect

Als (interieur)architect bent u bij Het Schippertje aan het juiste adres. Wij denken namelijk graag met u mee om daarmee de juiste invulling aan uw project te geven. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om nieuw opgeleverd modern woonhuis of de restauratie van een kasteel: Het Schippertje biedt ornamenten en sierlijsten in alle mogelijke stijlen en formaten. Om hiervan een indruk te krijgen kunt u het filmpje en de afbeeldingen op deze pagina bekijken. Bovendien kunt u hier gratis en vrijblijvend onze meest recente brochure aanvragen!

Hieronder ziet u projecten met sierlijsten in een modern interieur. Links ziet u bijvoorbeeld een woonhuis in Harderwijk, rechts een schitterend grachtenpand aan de Kerkstraat te Amsterdam. Deze projecten laten zien dat ornamenten zeker niet uitsluitend in ouderwetse, barokke stijlen toegepast worden.

plafonddecoratie ornamenten
Gordijnkoof en perklijsten lang gordijnrails

Wat is er mogelijk?

In onze showroom te Harderwijk kunt u een nog beter idee krijgen van de mogelijkheden. Daar zijn, naast ons volledige assortiment, een aantal prachtige voorbeeldplafonds te bekijken. Ook kunt u proefstukken van onze sierlijsten opvragen om aan uw klanten te laten zien.

Wij kunnen bovendien samen met u en uw klanten precies het plafond samenstellen zoals u het wilt. Hiervoor zijn natuurlijk oneindig veel mogelijkheden: dat is niet altijd makkelijk kiezen. Onze adviseurs helpen u daarom graag een handje. Ook kunnen wij ervoor kiezen om gratis en vrijblijvend op locatie langs te komen om het pand te bekijken. Ons team helpen u daar graag om een passende keuze te maken voor het project. Ons montageteam kan dit uiteindelijk tot een geweldig resultaat brengen!

plafonddecoratie kooflijsten
plafonddecoratie sierlijsten
plafonddecoratie rozetten

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Het Schippertje, of heeft u vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem dan contact op via info@het-schippertje.nl of bel naar 0341-418461. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom! Deze is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 16:30, en zelfs op zaterdag van 9:00 tot 16:00. Op zoek naar andere partijen voor bouw- en interieurwerkzaamheden? Kijk ook eens op bij HOOG. Design voor inspiratie!