Ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje produceert al jaren de hoogste kwaliteit plafonddecoratie van gips. Ons grote assortiment en onze snelle levertijd zijn niet alleen interessant voor particulieren, maar zeker ook voor professionals!

Als (interieur)architect bent u bij Het Schippertje aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om de juiste invulling aan uw project te geven. Het maakt niet uit of het gaat om nieuw opgeleverd modern woonhuis of de restauratie van een kasteel: Het Schippertje biedt ornamenten en sierlijsten in alle mogelijke stijlen en formaten. Voor een impressie kunt u het filmpje en de afbeeldingen op deze pagina bekijken. U kunt hier gratis en vrijblijvend onze meest recente brochure aanvragen!

Hieronder ziet u voorbeelden van sierlijsten in een modern interieur. Links een woonhuis in Harderwijk, rechts een schitterend grachtenpand aan de Kerkstraat te Amsterdam. Deze projecten laten zien dat ornamenten zeker niet uitsluitend in ouderwetse, barokke stijlen toegepast worden.

Natuurlijk is een meer bewerkte stijl nog altijd een optie! Hier ziet u een enorme trouwzaal in Schiedam en een herenhuis in ’t Harde.

In onze showroom te Harderwijk kunt u een nog beter idee krijgen van de mogelijkheden. Hier zijn, naast ons volledige assortiment, een aantal prachtige voorbeeldplafonds te bekijken. Bovendien kunt u proefstukken van onze sierlijsten opvragen om aan uw klanten te laten zien.

Wij kunnen samen met u en uw klanten precies het plafond samenstellen zoals u het wilt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om sierlijsten en ornamenten te combineren. Onze adviseurs komen graag (gratis en vrijblijvend) op locatie langs om het pand te bekijken. Zij helpen u graag om een passende keuze te maken voor het project. Ons montageteam kan dit vervolgens tot een geweldig resultaat brengen!

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Het Schippertje, of heeft u vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem dan contact op via info@het-schippertje.nl of bel naar 0341-418461. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom! We zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 16:30, en zelfs op zaterdag van 9:00 tot 16:00.