Morderne plint
Sierlijsten aan de wand in de woonkamer

Moderne sierlijsten

Sierlijsten in een modern interieur. Hoe doe je dat?

Een modern interieur wordt vaak gezien als licht, of wit, en waar gebruik is gemaakt van weinig elementen en woonaccessoires. Sierlijsten aan de wand of aan het plafond kunnen een mooie aanvulling zijn in zo’n interieur. Door met verschillende breedtes te spelen bij wandlijsten zorg je dat de aandacht naar de muur wordt getrokken. En door hierbij toch een bepaalde symmetrie te behouden hou je de muur toch onderdeel van het geheel. Met gelijke vakken creëer je bijvoorbeeld wat meer rust aan de muur. Ook het soort wandlijst is belangrijk voor de uitstraling die je wilt vertalen. Zo kun je een subtiele wandlijst uitkiezen of juist een lijst die duidelijker aanwezig is. En misschien ga jij wel voor een combinatie van beiden.

Op de foto’s hier boven zie je hoe Julia Mekkes met wandlijsten heeft gezorgd dat de eetruimte een eigen sfeer krijgt. En door te variëren met verschillende breedtes licht ze deze ruimte in de kamer nog meer uit. Samen met Julia hebben wij een wandverdeling gecreëerd die bij haar én haar wensen past. Zo heeft zij bijvoorbeeld ook rekening gehouden met moderne wandlampen, die tussen de sierlijsten in geplaatst zijn.

Het Schippertje heeft een ruime collectie aan sierlijsten die geschikt zijn voor een moderne uitstraling aan de wand- of het plafond. Daarbij kunnen wij passend advies verlenen bij het invullen van jouw woning.

 

Sierlijsten aan plafond

Bij het gebruik van moderne sierlijsten in een woning kunnen we het plafond natuurlijk niet vergeten.
Door sierlijsten aan het plafond toe te voegen in het interieur geef je de ruimte net een beetje extra. Doormiddel van sierlijsten kun je mooi onderscheid creëren tussen bepaalde ruimtes in een woning. Benadruk het woon- en/of eetgedeelte bijvoorbeeld door een ‘perkvak’ te maken. Zo noemen wij een vak op het plafond, bestaande uit sierlijsten en in sommige gevallen een rozet.

Een rozet is ook zeker toe te voegen in een modern interieur. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens bij onze collectie aan ringen.

 

Bekijk de gebruikte artikelen hier:

 

L 46 | L 66 | Ring 1023

Wandlijsten modern kleur
Wandlijsten op  gekleurde muur

Door gebruik te maken van strakke vormen en interessante kleuren kun je een hoop sfeer bepalen op de muur. Typerend voor een modern interieur is veel licht en grote objecten. Tegenwoordig zie je meer kleur terugkomen in moderne interieurs en in combinatie met strakke wandlijsten heb je weinig accessoires meer nodig. Naast het gebruiken van verschillende breedtes kun je ook verschillende vormen toevoegen, zoals je op de foto ziet. Laat je onder meer inspireren op onze projectenpagina of op het Instagramaccount van Het Schippertje.

Hier onder vind je een aantal suggesties voor moderne wandlijsten:

L 84 | L 115 | L 116

Wandlijsten op een groene wand.
Wandlijsten van gips in hotelkamer.

Contact

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over moderne sierlijsten? Stuur dan een mail naar info@het-schippertje.nl en wij helpen u graag. In ons assortiment vind u al onze sierlijsten en ornamenten. Daar zit vast iets voor u tussen! Als u meer informatie wilt opdoen vraag dan de gratis brochure aan. Verder raden wij u aan om langs te komen bij onze uitgebreide showroom in Harderwijk. Hier kunt u niet alleen het grootste deel van ons assortiment zien, maar ook een aantal schitterende voorbeeldplafonds bewonderen. Zo kunt u een indruk krijgen van hoe ons product er aan uw plafond uit gaat zien. Bovendien is er in de showroom altijd een expert aanwezig die u kan helpen bij het uitzoeken van het ideale ontwerp voor uw project. Of het nu gaat om een woonhuis of een groot horecapand, wij adviseren u met plezier over ons product!