Voorbeeldwanden

Waar begin je met het bedenken van het juiste ontwerp voor bij jou op de muur? Dat doe je hier, op deze pagina. Hier hebben wij een aantal voorbeeldwanden toegevoegd die jou wellicht zullen helpen bij het kiezen van het juiste ontwerp. Deze ontwerpen zijn een basis van waaruit jij verder invulling kan geven aan jouw wand. Als je hier hulp bij nodig hebt staan wij natuurlijk voor je klaar om hier samen verder in te duiken.

voorbeeld wandlijst
voorbeeld wandlijst
voorbeeld wandlijst
voorbeeld wandlijst

Meer voorbeelden

De voorbeeldwanden die je zojuist zag zijn een mooie basis om mee te starten. Als het goed is heb je van hieruit al de keuze kunnen maken of ontwerp A, B of C bij jou passen (lange enkele kaders, van vloer tot plafond), of dat D, E of F jou meer aanspreken, met twee rijen onder elkaar. Wil jij meer mogelijkheden zien, die toe te passen zijn op bredere muren? Scroll dan verder.

Voorbeeld wand in kamer
Voorbeeld wand in kamer
Voorbeeld wand in kamer
Voorbeeld wand in kamer

Klassieke designs

Bovenstaande voorbeeldwanden zijn in vrijwel álle soorten woningen toe te passen. In woningen die net gebouwd en nieuw opgeleverd zijn, in jaren ‘30 woningen, maar ook in 100-jaar oude panden kunnen deze een ware verrijking zijn voor de muren.
Wil je toch liever de klassiekere kant op, of is dat wat jouw woning qua bouwjaar nodig heeft? Ook hier hebben wij tal van suggesties voor. Vergeet niet; elke muur is in te richten zoals jij dat wilt, dat betekent dat er véél meer combinaties mogelijk zijn dan degenen die je op onze website ziet. In onze showroom kun je producten fysiek combineren en tot de juiste, passende keuzes komen. Mét hulp van ons natuurlijk.

Klassieke voorbeeld wand in kamer
Klassieke voorbeeld wand in kamer
Klassieke voorbeeld wand in kamer

Vragen?

Heb je na het zien van de voorbeeldwanden vragen, over welke producten er bijvoorbeeld zijn gebruikt, of dat één van de voorbeeldwanden te vertalen is naar een muur bij jou thuis? Neem dan gerust contact met ons op, dan doorlopen wij alle nodige stappen samen met jou.
Voor meer informatie en projecten kun je gratis ons boek bestellen, onze projectpagina bekijken, of natuurlijk een bezoek brengen aan onze showroom. Hier is altijd iemand aanwezig om jou meer informatie te geven over alle mogelijkheden.
Wil je liever thuis bekijken welke wandlijsten het beste bij jou passen? Dan kan je óók gratis samples bij ons opvragen. Hiervoor kun je ons een mail sturen naar info@het-schippertje.nl.