Gipsbeelden in de showroom van Het Schippertje
gifje van gipsen beeld David

Het Schippertje maakt niet alleen sierlijsten en ornamenten van gips, gipsen beelden mogen ook niet ontbreken in onze collectie. Gips is een makkelijk en mooi te bewerken natuurproduct en hiermee uitstekend geschikt voor het gieten van beelden. Gips is een duurzaam product en neemt nauwkeurige vormen aan wanneer dit in een siliconen mal gegoten wordt.

Nadat een beeld uit de siliconen mal wordt gehaald heeft het nog enige afwerking nodig. Dit doen wij met een fijn stukje schuurpapier, of soms zelfs een klein beiteltje of mesje.

Een gipsen beeld geeft extra sfeer in de woonkamer. Plaats er bijvoorbeeld één (of meer) op een mooie schouw of op een bijzettafel. En voor een creatief effect kun je het beeld bijvoorbeeld een aparte kleur geven! Dit past weer helemaal in de moderne of art-deco inrichting.

Benieuwd naar onze collectie beelden?

Apollo met Lotte
Gipsen apollo op een zuil.
Beeld Apollo
Apollohoofd van gips met model

Contact

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over ons product of sierlijsten in het algemeen? Stuur dan een mail naar info@het-schippertje.nl en wij helpen u graag. Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van sierlijsten of andere plafonddecoratie, bekijk dan ons assortiment of vraag de gratis brochure aan. Verder raden wij u ten zeerste aan om langs te komen bij onze uitgebreide showroom in Harderwijk. Hier kunt u niet alleen het grootste deel van ons assortiment zien, maar ook een aantal schitterende voorbeeldplafonds bewonderen. Zo kunt u een indruk krijgen van hoe ons product er aan uw plafond uit gaat zien. Bovendien is er in de showroom altijd een expert aanwezig die u kan helpen bij het uitzoeken van het ideale ontwerp voor uw project. Of het nu gaat om een woonhuis of een groot horecapand, wij adviseren u vrijblijvend en met plezier over ons product!