Kooflijsten

Kooflijst monteren

Zware ornamenten

Tweede deel van het ornament monteren

Plafondornamenten

Acrylaatkit uitsmeren kwast

Perklijsten

Perklijst op spatlijn

Meerdelige rozetten

rozet monteren

Schouwen

Schouwen

Gipslijm aanmaken

Univlot aanmaken

Gordijnkoven monteren

Gordijnkoof plaatsen

Voor het monteren van onze sierlijsten en ornamenten laten wij graag onze specialisten langskomen. Daarnaast is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het monteren. In het algemeen geldt dat onze producten met montagekit bevestigd kunnen worden. Er zijn veel soorten ornamenten en sierlijsten en deze verschillen natuurlijk in grootte en gewicht. Elk type sierlijst of ornament vergt dan ook een iets andere aanpak wat betreft de montage.
Op deze pagina vind u daarom een aantal tips van onze vakmensen over hoe u dit stap voor stap het beste aan kunt pakken. Er is daarbij een onderverdeling gemaakt in de verschillende categorieën waaruit ons assortiment bestaat.

Komt u er niet uit of heeft u alsnog hulp nodig bij het plaatsen of afwerken? Neem gerust contact met ons op via info@het-schippertje.nl, of bel naar 0341 418461. Wij helpen u graag!

Tips voor na de montage – Schilderen en afwerken

Is ons montageteam bij u langs geweest, of heeft u zelf onze producten op uw plafond of wand geplaatst? Dan vraagt u zich misschien af waar u op moet letten bij het afwerken en schilderen. Hieronder een paar tips van Het Schippertje, om te zorgen dat ons product goed tot zijn recht komt en zo lang mogelijk mooi blijft.

  • Wacht met schilderen tot de acrylaatkit goed is uitgehard. Hiermee verminder je de kans op craquelé, oftewel scheurtjes in de kitnaden.
  • Breng een goede laag primer of grondverf aan op het rozet of de sierlijsten. Gips is een poreus materiaal, dus als je maar één laag verf gebruikt zal er kleurverschil op het plafond te zien zijn. Door een goede grondverf te gebruiken verminder je de kans op verkleuring.

Contact

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over ons product of sierlijsten in het algemeen? Stuur dan een mail naar info@het-schippertje.nl en wij helpen u graag. Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van sierlijsten of andere plafonddecoratie, bekijk dan ons assortiment of vraag de gratis brochure aan. Verder raden wij u ten zeerste aan om langs te komen bij onze uitgebreide showroom in Harderwijk. Hier kunt u niet alleen het grootste deel van ons assortiment zien, maar ook een aantal schitterende voorbeeldplafonds bewonderen. Zo kunt u een indruk krijgen van hoe ons product er aan uw plafond uit gaat zien. Bovendien is er in de showroom altijd een expert aanwezig die u kan helpen bij het uitzoeken van het ideale ontwerp voor uw project. Of het nu gaat om een woonhuis of een groot horecapand, wij adviseren u vrijblijvend en met plezier over ons product!