Voorbeeldplafonds

Op deze pagina hebben wij een groot aantal voorbeeldplafonds samengesteld. In al deze voorbeeld plafonds ziet u een prachtige verscheidenheid aan stijlen terugkomen. Bovendien kunt u hier zien dat het mogelijk is om bijzondere, maar geweldige combinaties te maken. Al deze voorbeeldplafonds  zijn uiteraard volledig samen te stellen vanuit ons assortiment.

Deze plafonds zijn enkel voorbeelden ter inspiratie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een voorbeeldplafond aan te passen of geheel naar eigen wens in te vullen met de producten uit ons assortiment. Klik op de afbeeldingen voor een uitvergroting. Naast de foto vind u ook links naar de sierlijsten en ornamenten die voor dit voorbeeldplafond gebruikt zijn. Via de link kunt u het gebruikte product beter bekijken en zelfs direct bestellen! Het grootste deel van onze producten zijn doorlopend op voorraad.

Contact

Indien u vragen heeft over een bepaald plafond, stuur ons dan gerust een bericht via info@het-schippertje.nl. Vergeet dan niet het nummer van het desbetreffende plafond aan te geven zodat wij uw vraag specifiek kunnen beantwoorden. Zo kunnen wij u voorzien van vrijblijvend en professioneel advies. Als u niet weet welk plafond het best bij uw pand past, of het product in het echt wilt bekijken, komt u dan gerust langs in Harderwijk. Hier bevindt zich onze showroom met ons volledige assortiment en een aantal voorbeeldplafonds op verschillende hoogten.