Voorbeeldplafonds

Op deze pagina hebben wij een groot aantal voorbeeldplafonds samengesteld. In al deze voorbeeld plafonds ziet u een prachtige verscheidenheid aan stijlen terugkomen. Bovendien kunt u hier zien dat het mogelijk is om bijzondere, maar geweldige combinaties te maken. Al deze voorbeeldplafonds zijn uiteraard volledig samen te stellen vanuit ons assortiment.

Deze plafonds zijn enkel voorbeelden ter inspiratie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een voorbeeldplafond aan te passen of geheel naar eigen wens in te vullen met de producten uit ons assortiment. Klik op de afbeeldingen voor een uitvergroting. Naast de foto vind u ook links naar de sierlijsten en ornamenten die voor dit voorbeeldplafond gebruikt zijn. Via de link kunt u het gebruikte product beter bekijken en zelfs direct bestellen! Het grootste deel van onze producten zijn doorlopend op voorraad.

Contact

Indien u vragen heeft over een bepaald plafond, stuur ons dan gerust een bericht via info@het-schippertje.nl. Vergeet dan niet het nummer van het desbetreffende plafond aan te geven zodat wij uw vraag specifiek kunnen beantwoorden. Zo kunnen wij u voorzien van vrijblijvend en professioneel advies. Als u niet weet welk plafond het best bij uw pand past, of het product in het echt wilt bekijken, komt u dan gerust langs in Harderwijk. Hier bevindt zich onze showroom met ons volledige assortiment en een aantal voorbeeldplafonds op verschillende hoogten.

Plafond 2

Hierboven ziet u het Rozet R47A. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 3

voorbeeldplafond sierlijsten

Hierboven ziet u de Ring 1003, Perklijst L9 en de Hoek H9.

Plafond 6

voorbeeldplafond sierlijsten

Hierboven ziet u de Perklijst L410 en Rozet R73. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 7

voorbeeldplafond sierlijsten

Plafond 8

voorbeeldplafond sierlijsten

Plafond 9

voorbeeldplafond sierlijsten

Hierboven ziet u de Perklijst L410 en het Rozet R41. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 10

Hierboven ziet u de Kooflijst KLPC21, Perklijst L41, Ring 1009, Ring 1010 en het Rozet R72. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 15

Hierboven ziet u het Vergaderstuk V33, Perklijst L34, Perklijst L33, Hoek H33L, Hoek H33R, Rozet R300. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 16

Hierboven ziet u de Hoek H50, Rozet R400 en de Perklijst L37A + ECI.

Plafond 17

Hierboven ziet u de Kooflijst KL7, Hoek H71, Rozet RP16. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 18

Klassiek voorbeeldplafond 18

Hierboven ziet u het Rozet R86. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 19

Hierboven ziet u de Perklijst L42 en de Kooflijst KL100. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 20

Klassiek voorbeeldplafond 20

Hierboven ziet u de Kooflijst KL100, Perklijst L46, Hoek H46, Perklijst L42 en het Rozet EC-R 102. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 21

Hierboven ziet u de Kooflijst KL70, Kooflijst T-KL70, Vergaderstuk V68, Vergaderstuk E68, Perklijst L68, Tussenstuk T68, Rozet R600 en de Perklijst L46. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 22

Hierboven ziet u producten die u kunt bestellen op aanvraag.

Plafond 23

klassiek voorbeeldplafond 23 met bedekte tussenstukken gemaakt van ruitplaten van gips

Hierboven ziet u de Perklijst L69, Ring 1042, Rozet R105B en het Rozet RP16. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 24

Hierboven ziet u producten die u kunt bestellen op aanvraag.

Plafond 25

Hierboven ziet u de Perklijst L46, Perklijst L2 en het Rozet R440. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 26

Voorbeeld plafond 26

Plafond 27

klassiek en strak voorbeeldplafond 27

Hierboven ziet u het Rozet R124 en het Rozet R122.

Plafond 28

Klassiek voorbeeldplafond 28

Hierboven ziet u de Kooflijst KL80, Rozet R800 en de Perklijst ECI + L37A. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 30

Voorbeeld plafond 30

Hierboven ziet u het Rozet R128. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Plafond 38

Hierboven ziet u de Perklijst L46.

Plafond 39

Plafond 40

Hierboven ziet u de Perklijst L46. De overige producten zijn te bestellen op aanvraag.

Contact

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over ons product of sierlijsten in het algemeen? Stuur dan een mail naar info@het-schippertje.nl en wij helpen u graag. Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van sierlijsten of andere plafonddecoratie, bekijk dan ons assortiment of vraag de gratis brochure aan. Verder raden wij u ten zeerste aan om langs te komen bij onze uitgebreide showroom in Harderwijk. Hier kunt u niet alleen het grootste deel van ons assortiment zien, maar ook een aantal schitterende voorbeeldplafonds bewonderen. Zo kunt u een indruk krijgen van hoe ons product er aan uw plafond uit gaat zien. Bovendien is er in de showroom altijd een expert aanwezig die u kan helpen bij het uitzoeken van het ideale ontwerp voor uw project. Of het nu gaat om een woonhuis of een groot horecapand, wij adviseren u vrijblijvend en met plezier over ons product!