Wijnhandel De Butler

Categorie: Commercieel
Ornamenten plafond in wijnhandel De Butler

Ornamentenplafonds in Wijnhandel De Butler

Het plafond van wijnhandel De Butler in Harderwijk is door ornamenten- en sierlijstengieterij Het Schippertje flink aangepakt. Het Schippertje heeft voor deze bijzondere zaak verschillende sierlijsten en ornamenten geproduceerd. Bovendien zijn beide volledige ornamentenplafonds door het montageteam van Het Schippertje vakkundig geplaatst. De wijnhandel bestaat uit twee gedeeltes: de winkel en een zitgedeelte met een grote tafel waar je rustig een wijntje of een ander drankje kunt nuttigen. Beide ruimtes zijn voorzien van prachtige klassieke ornamentenplafonds. Er is in beide ruimtes gebruik gemaakt van de kooflijst KLPC 21. Deze grote kooflijst met dubbel motief maakt de overgang van wand naar plafond compleet.

Ornamenten en sierlijsten bij wijnhandel De Butler

Vervolgens is er een rechthoekig vak gevormd met de strakke perklijst LPP05. Hierbinnen is tenslotte nog een vak gemaakt met fraai bewerkte perklijsten en ornamenten. Hier is gebruik gemaakt van de bewerkte perklijst L26. Bovendien zijn er bijbehorende hoek- en tussenstukken geplaatst die de ornamentenplafonds mooi opvullen: de H26 en H26a.

Binnen het perkvak zijn twee ovalen rozetten, de populaire R47a, geplaatst. Deze vormen de laatste opvulling van het plafond en zijn perfect om de kroonluchters uit de laten hangen. Dit druk bewerkte plafond sluit naadloos aan bij het bijzondere klassieke interieur van deze wijnhandel. De zaak was al erg fraai afgewerkt, maar nu is zelfs het plafond chique!

Wijnhandel De Butler heeft een ornamenten plafond van het Schippertje.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd in een ornamentenplafond zoals dit? Of alleen naar een strakke sierlijst? Wat uw wensen ook zijn, u kunt bij ons terecht! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@het-schippertje.nl. Als u ons assortiment in levende lijve wilt bekijken bent u van harte welkom in onze showroom te Harderwijk. Hier zijn nagenoeg al onze producten op voorraad en zijn bovendien een aantal fraaie ornamentenplafonds ter voorbeeld gemonteerd. Onze adviseurs voorzien u daar dan ook graag van vrijblijvend, specialistisch advies voor uw project of idee.