Borstbeelden van gips

Categorie:
borstbeelden van gips
borstbeelden van gips
borstbeelden van gips

Het Schippertje is ooit opgericht als beeldengieterij. Meer dan 50 jaar later zijn onze borstbeelden en andere beeldhouwwerken nog steeds een belangrijk deel van het assortiment. De collectie is heel divers, van figuren uit de Griekse mythologie tot afbeeldingen van bekende keizers en koninginnen.

Deze bustes krijgen vaak een mooie plek in de kamer, bijvoorbeeld naast een tv-meubel of in de entree. De beelden kunnen bovendien gemakkelijk geplaatst worden op een schouw of zuil.

Borstbeelden van Gips

Eén van de mooiste borstbeelden uit ons assortiment is die van Apollo. Apollo was één van de belangrijkste goden uit de Griekse mythologie en heeft dan ook een belangrijke plaats in onze collectie. U ziet hiernaast hoe het beeld eruit ziet. Natuurlijk kunt u hem nog naar smaak schilderen of bijwerken! Gips is een heel gemakkelijk materiaal om mee te werken en laat zich goed modelleren.

Een borstbeeld met een voetstuk, zoals de Apollo, komt heel mooi tot zijn recht op een zuil of een andere verhoging. Zeker in combinatie met een Griekse pilaar kunt u een prachtige klassieke vertoning maken in uw eigen huis!

Naast Apollo zijn er natuurlijk nog heel veel andere fraaie beelden te verkrijgen, zoals de voorbeelden hierboven. Bent u benieuwd wat er nog meer is? Bekijk dan ons assortiment.

borstbeelden van gips

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze borstbeelden? U kunt ze bestellen in onze webshop, of in onze winkel te Harderwijk. In onze showroom kunt u alle beelden (en natuurlijk de rest van onze producten) in het echt bekijken. Naast beelden verkopen wij ook sierlijsten, plafondlijsten en rozetten van gips. Hiermee kunt u ook uw plafonds en wanden een klassieke touch geven!

Er is in onze showroom altijd iemand aanwezig om u van advies te voorzien. Geen tijd om langs te komen? U kunt uw vragen ook per mail (info@het-schippertje.nl) of per telefoon (0341 418461) stellen. Wij helpen u graag!