Plafondplinten van gips

door | 14-12-2019 | Blog

De gipsen plafondplint is een moderne toevoeging aan het assortiment van ornamenten- en lijstengieterij Het Schippertje. Deze unieke soort lijstwerk vormt een stijlvolle brug tussen het klassieke karakter van gips en strak modern design. De plint wordt, zoals hieronder te zien, op de rand van het plafond geplaatst om een nette overgang tussen plafond en wand te creëren.

Het Schippertje biedt een aantal verschillende soorten plafondplinten om aan ieders wensen te voldoen:

 

De vlakke plint ofwel platte plint

De vlakke plint is het standaardontwerp voor de gipsen plafondplint. Deze lijst is in verschillende maten verkrijgbaar en is daardoor geschikt voor elk hedendaags plafond. Met een platte plint is de afwerking van uw strakke plafond compleet!

De dubbele plafondplint, in ons assortiment de L 97, is een prachtige uitbreiding van de vlakke plint. Deze lijst is twee keer zo dik als de platte plint PP12 en trekt daardoor meer aandacht dan een enkele plint. Het is daarom een uitstekende lijst als uw woning een hoog plafond heeft, waarop de enkele plint al snel onopvallend wordt. De dubbele plint heeft een simpel hoekmotief en zorgt daarmee voor een fraaie, modieuze overgang tussen uw plafond en muur.

 

De L96 is een prachtig voorbeeld van hoe traditionele en moderne stijlen gecombineerd kunnen worden tot een bijzonder resultaat. De plint eindigt in een sierlijk Ojief-motief, waarmee een klassiek accent aan een strakke lijst wordt gegeven. Zeker als uw interieur ook klassieke elementen bevat kan dit elkaar uitstekend aanvullen.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt over onze plafondplinten, of bent u enthousiast geworden over andere producten? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl. Wilt het resultaat van specialistisch werk zien? Bekijk dan hier het overzicht van onze projecten of kom langs in onze showroom in Harderwijk. Daar is niet alleen ons volledige assortiment te bewonderen, maar zijn zelfs meerdere voorbeeldplafonds bevestigd! Zo kunt u het vakwerk van ons montageteam in levende lijve bekijken.