Woonhuis Bunschoten

Categorie: Woonruimte

Plafondlijsten in woonhuis Bunschoten

Het Schippertje werkt mee aan veel verschillende opdrachten. Dit project in Bunschoten is een goed voorbeeld van subtiele, rustige plafonddecoratie in een woonhuis. Ook hiervoor zijn onze producten enorm geschikt! Deze plafondlijsten passen perfect bij het landelijke karakter van de rest van het interieur en maken de woning nóg stijlvoller.

In de eetkamer is een kader gemaakt op het plafond met een smalle, vrij strakke sierlijst. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld onze perklijst L110 of perklijst L109 gebruiken. De lengte van de ruimte en de eettafel wordt door dit vak met plafondlijsten mooi benadrukt. Langs de overgang van wand en plafond is bovendien een rustige kooflijst geplaatst met een klassiek profiel. Hierdoor oogt het plafond nog hoger dan het al is en wordt het plaatje helemaal compleet!

plafondlijsten modern bunschoten
plafondlijsten modern bunschoten

Ornamenten in Bunschoten

Aan de andere kant van de authentieke en-suite deuren bevindt zich een iets kleinere, vierkante ruimte. Hier zijn dezelfde sierlijsten gebruikt als in de eetkamer. Dit geeft eenheid door de hele verdieping heen, ondanks dat de kamers verder erg van elkaar verschillen. Omdat dit plafond er iets meer uit mocht springen dan dat in de eetkamer, is er in het midden van de plafondlijsten een rozet geplaatst. Wat u ziet is ons rozet R79 met daar omheen de ring 1009. Door een ring om een rozet te plaatsen is het geheel iets groter en heeft het meer diepte. Zo is het plafond van deze ruimte net zo klassiek als de instrumenten die erin staan!

sierlijsten modern bunschoten

Contact

Bent u ook geïnteresseerd in plafondlijsten voor uw woning? Of wilt u een restaurant of hotel chique aankleden? Neem dan contact met ons op via info@het-schippertje.nl of bel naar 0341-418461. Wij voorzien u graag van specialistisch advies, toegespitst op uw project en uw wensen. Voor meer inspiratie kunt u ook kosteloos ons boek aanvragen of eens langskomen in onze showroom. Daar kunt u ons hele assortiment bewonderen en zelfs een aantal complete voorbeeldplafonds zien!

plafondlijsten modern bunschoten