Ruby Rose, Utrecht

Categorie: Horeca

Het centrum van Utrecht is een hotspot rijker: wijn- en eetbar Ruby Rose. Deze unieke zaak is voorzien van een spectaculair interieur. Van op maat gemaakt meubilair tot graffiti op de wanden: er is hier echt iets bijzonders neergezet.
Het Schippertje heeft aan dit fantastische project mogen bijdragen door sierlijsten en ornamenten op de plafonds en wanden aan te brengen. Hiermee wordt de klassieke stijl van het pand benadrukt.

sierlijsten en ornamenten
sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten en ornamenten op het plafond

Op het plafond is met verschillende plafondlijsten en ornamenten gewerkt. Gezien hoe hoog het plafond is zijn overal grote, klassieke decoraties gebruikt. Rechts ziet u een close-up van één van de prachtige rozetten die is gebruikt: de EC-R 102. Daar omheen is een flinke sierlijst gebruikt: de Eikenlijst. In de overgang van wand naar plafond is de grootste kooflijst uit ons assortiment gebruikt. De KL100 is 27×27 centimeter en springt meteen in het oog. In het midden van het plafond is een groot ovalen ornament geplaatst. Daar omheen is een mooi rechthoekig kader gemaakt. Hiertussen is ruimte gelaten voor de spots.

sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten en ornamenten op de wanden

De wanden zijn vervolgens ook met sierlijsten bekleed. Dit geeft de lange, kale wanden écht een extra dimensie. Door meerdere sierlijsten naast elkaar te plaatsen ontstaat er een prachtig diepte-effect. Dat geeft de enorme ruimte veel meer stijl en karakter. De ornamenten die in de hoeken zijn geplaatst passen goed bij de klassieke rozetten op het plafond. Het is altijd belangrijk om producten te kiezen die goed te combineren zijn. Zeker als het om zo’n groot project gaat!

Het Schippertje is niet alleen de producent of monteur van deze sierlijst. Wij begeleiden ook het hele project, van eerste idee tot het uiteindelijke ontwerp. Er is alle ruimte voor uw eigen ideeën, maar onze adviseurs staan ook voor u klaar. Wij kunnen helpen met het bepalen van de stijl, de juiste verhoudingen en een compleet ontwerp. Het is waarschijnlijk geen product waar u elke dag mee bezig bent, dus wij denken graag met u mee.

sierlijsten en ornamenten
wanddecoratie sierlijsten
plafondlijsten
sierlijsten en ornamenten
sierlijsten en ornamenten

Contact

Bent u geïnteresseerd in sierlijsten voor uw woning of horecaproject? Kom dan vooral eens langs in onze showroom. Daar voorzien wij u van gratis en vrijblijvend advies, toegespitst op uw wensen. Zo komen we vast tot een mooi resultaat!
Als u alvast ideeën op wilt doen, bestel dan gratis ons inspiratieboek. Daarin staat het hele assortiment én een aantal van onze meest bijzondere projecten. Vragen kunt u richten aan info@het-schippertje.nl, of bel even naar 0341-418461.